Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Happy Homes webb Om cookies på happyhomes.se

Happy Magazine

Happy Magazine är till för dig som söker inspiration till ditt hem. Magasinet är fyllt med tips och råd om färg, tapeter och golv från Happy Homes.

 

Få magasinet direkt hem i brevlådan

Happy Homes ger ut Happy Magazine tre gånger per år. Samtliga medlemmar i Happy Homes kundklubb My Happy Home får magasinet direkt hem i brevlådan. Registrera dig här för att få magasinet hem i din brevlåda, helt gratis. 

 

HAPPY MAGAZINE NO 2, 2017

Happy Home Mag

HAPPY MAGAZINE NO 1, 2017

HAPPY MAGAZINE NO 4, 2016

Happy Magazine no 4 2016


HAPPY MAGAZINE NO 3, 2016

Happy Magazine no 3 2016

 

HAPPY MAGAZINE NO 2, 2016

Happy Magazine NO 2 2016

HAPPY MAGAZINE NO 1, 2016

Happy Magazine No1 2016

 

HAPPY MAGAZINE NO 3, 2015

I det tredje numret av Happy Magazine hittar du bl.a. höstens trendigaste golv, tapetnyheter, fiffiga tips för hallen samt goda råd hur du skapar en avkopplande atmosfär hemma med rätt färger.

Happy Magazine no 3

 

HAPPY MAGAZINE NO 2, 2015

I detta nummer av Happy Magazine hittar du massor med tips för dig som planerar att fixa med huset och uteplatsen. Lotte svarar på läsarnas frågor och Per och Monica berättar hur de gick tillväga när de målade om sin husfasad, på två veckor. Vi tar även med oss sommaren in till hemmets väggar och tipsar om vackra blommiga tapeter och fina golv.

Happy Magazine no 2

 

HAPPY MAGAZINE NO 1, 2015

Årets första nummer av Happy Magazine är nu ute. Formen är ny, men innehållet är minst lika inspirerande som tidigare. I det aktuella numret hittar du inredningstrender, golv med karaktär, spännande färgkombinationer och unika tapetmönster.

Happy Magazine no 1

 


HAPPY MAGAZINE NO 3, 2014


I tredje numret av Happy Magazine rivstartar vi hösten med massor med färg! Låt dig inspireras av nya fräscha kulörkartor, nypressade tapetkollektioner och klinker med vackert dekorativt mönster. Vi förvandlar gammalt till nytt, barnrum till lekrum och antar utmaningen att inreda den första egna lägenheten.

Happy Magazine no 3 2014

 

HAPPY MAGAZINE NO 2, 2014


I detta nummer av Happy Magazine tar vi oss an förberedelserna inför sommaren och livet i ute på terrassen och i sommarstugan. Du tips på färger till huset så att fasaden klarar att stå emot vädrets alla humörsvängningar, år efter år. Med rätt förberedelser och rätt färg behöver du inte måla om på många år. Vi presenterar även vår tjänst Hushälsa, som passar dig som vill veta hur din fasad mår och hur du ska behandla den på bästa möjliga sätt.

Under regniga sommardagar är det perfekt att fixa och dona inomhus. I det här numret av Happy Magazine bjuder vi på inspiration som andas historia och tradition. Inspireras av färger, golv och tapeter för att skapa en miljö med personliga inslag. En tapet eller ett golv som sticker ut kan göra lika stor skillnad som att flytta.

Varmt välkommen att inspireras. Hoppas det smakar….sommar!

Happy Mag 2 2014

 

HAPPY MAGAZINE NO 1, 2014


I första numret av Happy Magazine får du ta del av snygga golv i olika material, tapet- och kulörnyheter. Du får även tips och råd hur du får ett perfekt resultat när du ska måla om hemma. Här finns även kreativa DIY-tips som blåser nytt liv i gamla möbler. Är du nyfiken på vilka inredningstrender som gäller 2014, då hittar du dem här!

Happy Mag 1 2014