Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Happy Homes webb Om cookies på happyhomes.se

Royal Contract, Antrazit metall

ART.NR: 223004
Mattan kan kapas i fullbredd och enligt skiss.

OBS! Denna produkt går ej att köpa via vår webshop, men kontakta en av våra butiker för beställning. Du hittar din närmaste butik genom att klicka här.

Fakta

GÖR SÅ HÄR

Börja alltid med att läsa den allmänna informationen och läggningsanvisningarna noggrant innan du sätter igång.

FÖRARBETE
Mät upp rummets samtliga väggar. Utgå från de längsta sidorna och lägg på 5 cm. För bästa resultat lösgör golvlister. Städa golvet och ta bort eventuella limrester och damm. Den relativa luftfuktigheten får inte överstiga 65 % och rumstemperaturen vid läggning ska var minst 16 °C. Det är viktigt att mattan får acklimatisera sig till rumsklimatet i 24 h före montering. Mattan ska då vara utrullad i rummet. Använd ett lim för vävda heltäckningsmattorna och med en bindningsstyrka på minst 15 N/cm.

NU ÄR DET DAGS ATT LÄGGA GOLVET
Är väggarna raka lägg mattan mot dessa, om väggarna inte är raka låt mattan gå upp en bit mot väggen. Pressa mattan ner mot hörnet, mellan golv och vägg, med hjälp av en spackelspade. Skär mattan med en vass mattkniv längs väggen. Använd lim för att fästa mattan. Sätt slutligen tillbaka alla golvlister.

TEKNISK INFORMATION

Golv Textilgolv
Lämplig för trappor Ja
Bredd 400 cm
Höjd 3,5 mm
Lugg 100% Polyamid
Luggvikt 725 g/m²
Baksida Actionback
Brandklass Cfl-s1
Klarar golvvärme Ja
Förvaring Den relativa luftfuktigheten får inte överstiga 65 % och rumstemperaturen vid läggning ska var min 16 °C. Det är viktigt att mattan får acklimatisera sig till rumsklimatet i 24 h före montering. Mattan ska då vara utrullad i rummet.
Limrekommendation Bindningsstyrka min 15 N/cm