Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Happy Homes webb Om cookies på happyhomes.se

Systemmålning, vägen till ett perfekt resultat

Beckers Systemmålning
Att måla om huset är emellanåt ett tidskrävande och hårt arbete, därför är det viktigt att planera noga och göra rätt från början. Om du ska måla på nytt eller framskrapat trä, använd dig då av systemmålning och Beckers Perfekt-serie som håller din fasad fin år efter år.

Systemmålning görs i tre steg

Efter att fasaden har tvättats och noga kontrollerats samt skrapats ren från lösa träfibrer och färg, behandlas ändträn, skarvar och andra utsatta delar med Beckers Perfekt Impregneringsolja. Impregneringsoljan tränger lätt in i träfibrerna och ger ett gott skydd mot vattenupptagning.

Grundmåla sedan med Beckers Perfekt Trägrund för att få en god vidhäftning till täckfärgen samt ett bra skydd mot fukt. Trägrunden är övermålningsbar efter 14-16 timmar.

Efter ungefär ett dygn är det dags att måla det första av två lager med täckfärg, Beckers Perfekt Akrylat Plus. Beckers Perfekt Akrylat Plus är av mycket hög kvalitet och håller glans och kulör i 15 år om du målar med någon av Beckers utvalda kulörer som är godkända för utomhusbruk.