Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Happy Homes webb Om cookies på happyhomes.se

25% rabatt på Miss Print & Five Lands

Kampanjen pågår till och med 20/9


Här nedan hittar ni inspiration från duktiga och färgglada instagrammare som gjort om där hemma med tapeter ur kollektionerna. Ni hittar deras användarnamn i bildtexterna om ni vill se fler av deras kreationer! Titta, njut och inspireras!

Tufft vardagsrum i Uppsala!

Petra (@mycolorfulhome_) från Uppsala älskar färg, form och styling! Det märks i valet av tapet som är grafisk och tar för sig i vardagsrummet. Tapeten heter "Chimes Cascade som är en ljus tapet med små trekanter i svart. (MISP 1212)

Mysigt barnrum med tapet ur Five Lands!

Evelina (@husochbus) bor på landet med sina sex barn och är intresserad av bland annat inredning och fotning, så här snyggt blev det i ett av hennes barnrum med tapeten Chimes Cascade i rosa och vitt från Five Lands (MISP1216).

Mona-Lisa (@monalisas.se) räds inte färg och hennes motto är våga var kreativ!

Här har hon skapat två härliga barnrum med mönstret Saplings en petrolblå tapet med klöverblommor i blänkande guld från MissPrint (Misp1012) och mönstret Mountains från MissPrint 2 en vit tapet med vita och svarta alptoppar och gul sol (MISP1052).

Glatt i Gillestugan med tapeten Garden City!

Agnes (@fargglattifalunHELIO) är en färgberoende kulla med man och tre barn. Att hon gillar färg och retro är lätt att se när man kikar in på hennes instagramkonto. Denna gången tapetserade hon gillestugan med tapeten Garden City ur MissPrint 2 (MISP1068).