Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Happy Homes webb Om cookies på happyhomes.se

Övriga leverantörer

Övriga leverantörer hos oss på Happy homes Nyköping


Kinnamark
I över 125 år har Kinnamark skapat interiörtyger. Det Skandinaviska designarvet är deras inspirationskälla och ledstjärna. De skapar interiörtyger för både hem- och offentlig miljö. Deras tyger tillverkas i Europa, vilket innebär ett tyg tillverkat med hög kvalitet och med hänsyn tagen till vår miljö.

Cristian Lacroix
Christian Lacroix är en av de mest inflytelserika och färgstarka modeskapare i världen. Hans förmåga att blanda utmanande färger tillsammans har gjort honom känd som "Mannen med den magiska penseln". Med passion, kreativitet och energi skapar han stilfull och självsäker glamour, vilket återspeglas i hans inredningskollektioner.

Ralph Lauren
Elegans och karaktär är ledord i tapeter från Ralph Lauren. Ralph Lauren har klassiska tryck och mer vintageinspirerade och rustika mönster. Den karaktäristiska inredningsstilen kombinerar framgångsrikt klassiskt och modernt. Ralph Laurens tapetkollektioner ger dig unika möjligheter att kommunicera vem du är, var du kommer ifrån och vart du är på väg.

Sanderson
Sanderson producerar tyger och tapeter som passar stilen i tiden. Sortimentet omfattar idag djärva blommor, klassiska engelska mönster, smarta ränder och ett och annat grafiskt mönster.

On Interiör
On Interiör är en av Sveriges ledande inredningsgrossister. Vi erbjuder nyskapande inredning och uppskattade presenter med fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt vi importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Morris & Co
Morris & Co. garanterar autentiska versioner av deras designer tillsammans med nya tolkningar, och använder innovativa tekniker inom tryck och väveri för att skapa uppdaterade textil- och tapetdesigner med tidlös charm.

Nova Kakel
Nova kakel är ett företag som grundades september 2004 där kärnverksamheten är försäljning av Kakel & Klinker.
Vi kan erbjuda produkter till de flesta utrymmen. Våra leverantörer kommer i första hand från Italien och Spanien, men det går även att finna plattor från Turkiet, Tyskland mm.

Färgbygge
Färgbygge tillhandahåller högkvalitativa produkter avseende inom- och utomhusfärg. Färgbygge ser till det viktiga i livet, att erbjuda design och kvalitet men gjort av naturliga råvaror. De exklusiva råvaror som används skapar en lyster och ett liv i ytan som inte är jämförbart med traditionella färgprodukter.

Osborne & Little
Brittiskt ledande inom tyger och tapeter. Har moderna och nytänkande mönster i alla färger, här har du ett brett sortiment från en och samma leverantör.

Ferm Living
Ferm Living är ett danskt företag som designar och tillverkar tapeter med en grafisk touch. Tillverkar även wallstickers.

Designers Guild
Designers Guild's personliga design och färgkänsla har fängslat oss under många år. De har ständigt förnyat sig men alltid sett till att det finns ett omisskännligt drag att det är Designers Guild.

Majvillan
Charlotte Sandberg's Majvillan, tapeter med berättande mönster och underbara färgställningar. Tapeterna är av non woven, vilket gör dem enkla att tapetsera.

Crossboarder
Crossborder International AB introducerade år 2006 prismafilmen på den Nordiska marknaden. Deras filmer har skapat en ny standard för insynsskydd för fönster.

Gysinge
Gysinge startade 1990 och har sedan dess producerat bla. Linoljefärg och lineoljesåpa.

Engwall o. Claesson
E & C är en färgtillverkare av linoljefärg och andra moderna alkydoljefärger.