Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Happy Homes webb Om cookies på happyhomes.se

Välkommen till Happy Homes på Västerslätt

Hos oss får du alla tips och råd du kan tänkas behöva för att lyckas med ditt projekt. Våra färg- och tapetrådgivare hjälper till att välja färg, tapet och golv som passar dig. Vi vill att det ska vara enkelt, problemfritt och inte mins roligt att inreda och renovera. Oavsett om du utför arbetet själv, eller använder någon av våra tjänster. Och tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp.
Välkommen in och inspireras!


Jobba hos oss!

Driven säljare med känsla för färg och form


Tycker du om att sälja?
Vill du lära dig mer om färgbranschen?

Vill du bli en del av ett framgångsrikt team?

Nu söker vi på Happy Homes på Västerslätt nya glada kollegor som vill jobba i vår stora butik i sommar. Vi söker dig som har ett stort engagemang och vill ingå i vårt team som alltid har kundens bästa i fokus.
Hos oss får du chans att utvecklas som säljare. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö i ett tight team som drivs av laganda, kundnöjdhet och utveckling. 

 
Tempot är högt i vår butik, vilket innebär att du behöver kunna utföra arbetet snabbt och effektivt utan att tumma på kundbemötande och service. För att lyckas bör du vara en person med stort driv framåt. Vi ser att du är flexibel, utåtriktad och kommunikativ. Vi vill att du brinner för försäljning och kundservice. Det är också viktigt att du har lätt för nya uppgifter, och att du trivs i en händelserik miljö. 


Förutom försäljning kommer du bland annat att:
-Expediera kunder.
-Fylla på varor i butik.
-Bryta färg.
-Orderhantering.

Övrig information:
Start: maj
Omfattning: Sommarjobb.
Sista ansökningsdatum:  31/3

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.
Vi tar emot din ansökan via e-post andreas.granstrom@fargotapet.com