Vi står gärna till tjänst

Vi erbjuder ett flertal hantverkartjänster för att på ett väldigt enkelt sätt uppnå ett lyckat resultat. Du kanske behöver tips och inspiration med färgsättningen? Professionell hjälp med att tapetsera ett visst rum? Eller råd om vilken färg du bör välja till din fasad? Läs mer om våra tjänster nedan.

FÄRGSÄTTNINGSHJÄLP – OM DU TYCKER OM FÄRGER MEN HAR SVÅRT ATT VÄLJA

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är Färgsättningshjälpen från Happy Homes en bra tjänst.

Tjänsten Färgsättningshjälp innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång direkt? Besök oss och boka tid antingen för hembesök eller för hjälp direkt i butiken.

HUSHÄLSA – OM DU VILL TA REDA PÅ HUR DITT HUS MÅR

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Med vår tjänst Hushälsa hjälper vi dig att ta reda på allt du behöver veta inför en om målning av fasaden.

Börja med att boka tid för Hushälsa i butiken. Efter det kommer en färgexpert hem till dig och inspekterar huset på plats. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför ommålningen, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod, materialåtgång och mycket mer.

Kom in till oss på Happy Homes så berättar vi mer!

Hyra & låna

  • Matttvätt

Vi hyr ut Mattvätt till 250 kr/dygn eller 400 kr/helg. Kostnad för shampoo tillkommer.

  • Tapetångare

Vi hyr även ut Tapetångare för 150 kr/dygn eller 200 kr/helg.

Vid köp av varor får ni kostnadsfritt låna släpvagn.

PÅ DIN VÄGG – VI SKÖTER ALLT, FRÅN TILLSKÄRNING TILL TAPETSERING

Funderar du på att tapetsera om hemma men saknar tiden? Känns det komplicerat att anlita en målare? Då kan vi erbjuda en lösning på ditt problem med tjänsten ”På din vägg”.

Vi på Happy Homes vill att det ska vara lätt för dig att göra om hemma. Nya tapeter i ett rum kan bidra till en enorm förändring men samtidigt vet vi att många drar sig för att tapetsera om då tiden eller kunskapen saknas.

”På din vägg” är en tjänst som ger dig ett komplett pris på både produkter och arbetet för tapetsering. Du får ett fast pris per tapetrulle som inkluderar allt arbete, resor, materialkostnader samt ROT-avdrag. I priset finns inga undantag eller ytterligare uträkningar som förändrar slutpriset för tapetseringen. Ett enkelt och smidigt sätt att göra en stor förändring där hemma.

PRISEXEMPEL

Med ROT-avdrag skulle priset bli per tapetrulle bli: priset på tapetrullen + 995 kr.

Utan ROT-avdrag skulle priset för en tapetrulle bli följande: priset på tapetrullen + 1400 kr. Då är allt arbete, resor och materialkostnader inräknade i priset.

Priset gäller vid uppsättning av minst 3 tapetrullar, och förutsättningen att du bor inom en radie av 3 mil från vår butik. Kom in till oss för ett mer exakt pris!