Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Happy Homes webb Om cookies på happyhomes.se

På din vägg - Happy Homes - Västerås

På din vägg
På din vägg - vi sköter allt, från tillskärning till tapetsering

Funderar du på att tapetsera om hemma men saknar tiden? Känns det komplicerat att anlita en målare? Då kan vi erbjuda en lösning på ditt problem med tjänsten "På din vägg".

Vi på Happy Homes vill att det ska vara lätt för dig att göra om hemma. Nya tapeter i ett rum kan bidra till en enorm förändring men samtidigt vet vi att många drar sig för att tapetsera om då tiden eller kunskapen saknas.

"På din vägg" är en tjänst som ger dig ett komplett pris på både produkter och arbetet för tapetsering. Du får ett fast pris per tapetrulle som inkluderar allt arbete, resor, materialkostnader samt ROT-avdrag. I priset finns inga undantag eller ytterligare uträkningar som förändrar slutpriset för tapetseringen. Ett enkelt och smidigt sätt att göra en stor förändring där hemma.

Prisexempel

Med ROT-avdrag skulle priset bli per tapetrulle bli: priset på tapetrullen + 995 kr.

Utan ROT-avdrag skulle priset för en tapetrulle bli följande: priset på tapetrullen + 1400 kr. Då är allt arbete, resor och materialkostnader inräknade i priset.

Priset gäller vid uppsättning av minst 3 tapetrullar. Du ska bo inom en radie av 3 mil från den butik du har kontakt med. Rummet ska vara tömt när hantverkarna kommer hem till dig. Kom in till din Happy Homes-butik för ett mer exakt pris!