Vi hjälper dig med färgsättning

På Happy Homes har vi en tjänst Färgsättning som innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum  är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Besök din lokala Happy Homes-butik och boka tid för ett hembesök eller få hjälp direkt i butiken. Vår färgexpert Cissela Cyrén-Benjaminsson på Happy Homes i Alingsås berättar hur hon brukar jobba med färgsättning:

  • Färgsättning innebär att binda ihop det gamla med det nya – t ex en gammal soffa med en ny tapet i vardagsrummet. En färgsättare ser vad för stil som passar i hemmet och tar hänsyn till detta. Allt för att få den rätta hemkänslan!
  • Man kan få hjälp direkt i butik om kunden har t ex mobilbilder från sitt hem. Vi gör även personliga besök hemma hos kundens med en återträff i butik för att ge förslag och sen finns en öppen kommunikation tills kunden blir nöjd. Kunden har en kontakt för vidare konsultation i framtiden. Mycket bra!
  • Man utgår från kundens önskemål och med sin kunskap guidar kunden tex med hur ett mönster uppfattas i ett stort resp. litet rum, hur en kulör uppfattas i olika väderstreck osv
  • Tycker man ska gå på vad man tycker om själv och inte titta så mycket på andra. Gå på magkänsla! Tänka långsiktigt om man inte brukar göra om så ofta hemma.
  • Mitt bästa tips att ta att ta hjälp av personalen i butiken. Ibland kan man bara behöva ett bollplank till sin idéer eller någon som kan ge tips!

Fler inlägg