Färgsättning
Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är vår tjänst Färgsättning något för dig!

Tjänsten Färgsättning innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång? Kom in till oss och boka tid antingen för hembesök eller så kan vi hjälpa dig på plats i butiken med tips och råd gällande kulörval, matchningar och material. Välkommen till oss så hjälper vi dig att skapa din hemkänsla!

 

Fasadkollen
Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Vår tjänst Fasadkollen innebär att en färgexpert från oss på Happy Homes kommer hem till dig och inspekterar ditt hus på plats.

Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför en ommålning, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod och materialåtgång. Allt det här får du för 595:-. Betalning sker i samband med bokning av besök, i butik.