En eklektisk tapetkollektion

Livfulla, expressiva mönster, djärva färgkombinationer men också eleganta nyanser ton i ton. The Apartment rymmer en eklektisk mix av sköna former och oväntade material. Exklusiva tapeter för unika hem.

Tapeten Venice pryds av mjukt välvda bågar och är skapad med inspiration från Venedigs vackra fasader och fönsterluckor. En flirt med Italiens stilsäkra 1970-tal landade i ett modernt, grafiskt mönster med skön rytm. Venice finns i tre färgställningar från dovt mörkblått till pudrig pastell. Se mönsterbild och köp tapeten här.

Den grafiska tapeten Cosmopolitans rutor och cirklar för tankarna till Memphisgruppens ikoniska 1980-talsdesign. Elegant och glamouröst, men också lekfullt! De mjuka kontrasterna och spelet mellan matta och skimrande ytor ger Cosmopolitan ett lyxigt, sofistikerat uttryck. Finns i fyra färgställningar. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Tapeten Copacabana pryds av yviga palmer och ett diskret rutmönster av bambu mot en enfärgad bakgrund. Expressivt men också lugnt och ordnat för en avslappnad, lyxig semesterkänsla! Finns i fyra färgställningar varav tre med skimrande metallic-tryck. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Malibu är en melerad tapet tryckt på en skimrande metallic-botten. Inspirationen är hämtad från Kaliforniens glittrande hav och filmstjärnornas lyxliv längs Malibus stränder. Exklusivt, pampigt men också stilrent och lätt att kombinera med andra färger och material. Finns i fem kulörer. Se mönsterbild och köp tapeten här.

Tapeten Palm Springs är inspirerad av ökenstadens dramatiska berg, vajande palmer och nytänkande arkitektur. Detta är vår tolkning av Palm Springs, med ett mjukt bladverk mot en mönstrad fond med diskret edge. Bladen skimrar lätt i pärlemor och tapeten finns i fem färgställningar.

Tapeten Spirito har ett lekfullt mönster av svepande penseldrag — mer som en rörelse än en platt yta. Stilrent och levande på samma gång. Det virvlande mönstret har också en extra finess; i vissa ljus skimrar det svagt i guld eller silver, beroende på vilken av de fem färgställningarna du valt. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Den grafiska tapeten Casablanca är en flört med det stilsäkra 1970-talet. Det lekfulla, luftiga mönstret av cirklar och linjer passar dock lika bra i dagens trendmedvetna hem. Kontrasten mellan tapetens skimrande metallic-tryck och helmatta bakgrund skänker rummet extra finess och glamour. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Tapeten Velveteen är en blinkning till 70- och 80-talens djärva modescen och dåtidens populära textil med samma namn. Se mönsterbild och köp tapeten här. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Tribeca är en grafisk tapet med modern storstadskänsla. Inspirationen kommer från New Yorks kreativa stadsdel Tribeca, där stadsplanen är mindre strikt än på Upper Manhattan. De skuggade silhuetterna ger ett tredimensionellt djup och linjerna har ett spännande, metalliskt skimmer. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Memphis är en stormönstrad, digitaltryckt tapet med ett härligt geometriskt mönster inspirerat av den stilsäkra Memphisgruppen. Deras lekfulla, färgglada design satte tonen för 1980-talets inredning. I denna moderna tappning passar stilen lika bra i dag. Välj ljus pastell eller elegant mättade jordtoner. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Vad betyder eklektisk? 

Order på allas läppar; Eklekticism eller eklektiskt betyder i sin enkelhet stilblandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt och personligt hem.

 

Läs också: 

5 romantiska tapetmönster 

– Inramat vardagsrum med mönstrad tapet

Fler inlägg