En kollektion med tapeter till de vi bryr oss mest om

A Wallpaper Fairy Tale från Boråstapeter ✖️ Newbie är en kollektion med tapeter till de vi bryr oss mest om♥️ Det är en sagolik kollektion med mjuka färger och 15 drömska mönster för trygga rum som inspirerar till lek och sagoberättande likväl som till vilsam sömn och vacker miljö. Låt sagan ta form i ditt barns rum med uttrycksfulla väggar som talar.

 

 

På barntapeten Magic Forest samsas söta ekorrar, kaniner och sparvar bland vackra blommor och gröna blad. Följ med dem på en nyfiken upptäcktsfärd i den magiska sagoskogen! Här ser du tapeten med en varmt gammalrosa botten och mönster i varma, milda toner av beige, brunt, grågrönt och rosa. Tapeten finns också med ljusblå eller blekgul bakgrund. Se mönsterbild och köp Magic Forest här.

På muraltapeten Magic Forest bjuder djuren in till upptäcktsfärd i skogens förtrollade värld. Som en stor väggmålning för barnrummet! Här kikar sparvar, ekorrar och kaniner fram bland blommor och björkstammar. En underbar fondtapet i milda, naturnära nyanser, skapad i samarbete med Newbie. Köp tapeten här.

På barntapeten Forest Friends kikar skogens djur nyfiket fram ur skogens grönska. En magisk tapet för härlig lek och sagolika drömmar! De grafitgrå illustrationerna är ritade av Newbies designstudio och tryckta på krämvit eller grön botten. Mönstret finns även som flerfärgad muraltapet. Se mönster bild och köp tapeten tapeten här. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Muraltapeten Forest Friends Mural förvandlar barnrummet till en sagolik skog med harar, rävar, grävlingar och andra djur — som en sagolik väggmålning! Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Välkommen till djungeln! Med tapeten Wild Jungle fylls väggarna av tjattrande apor, pratsamma papegojor och smygande leoparder – allt i en slingrande, frodig grönska. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

 

På barntapeten Treasure Island samsas hajar, krokodiler och pirater med småfisk och stora valar. Här och var en ö – och vem har skickat flaskposten? En magisk tapet som tar barnrummet med ut på de sju haven. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Whales är en rogivande barntapet där du hittar hela familjen val simmandes, omgivna av täta krillstim. Det lugna havets sagolika djur bjuder in till härliga drömmar! Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Adventures är en härlig barntapet för små upptäcktsresande och äventyrare. Följ resorna jorden runt och fantisera om var planen och luftballongerna landar! Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Med barntapeten Bon Voyage på väggen är det bara att välja flygplan eller luftballong och ge sig av på upptäcktsfärd i det blå! Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Barntapeten Up North är en hyllning till vår svenska skog där du kan stöta på både räv, björn, älg och rådjur. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Up&Away är en mysig barntapet med söta kaniner på upptäcktsfärd bland molnen. Vart tror du drakarna flyger härnäst? Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Med Newbie-tapeten Rose Garden på väggen förvandlas rummet till en prunkande rosenträdgård full av doftande, blekrosa rosor. En drömmig tapet för små och stora romantiker – den passar lika bra i barnrummet som i sovrum eller hall. Välj mellan krämvit eller ljusblå botten. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Den småblommiga tapeten Jasmine har ett tätt blommönster som bildar en mjuk, levande yta på väggen – särskilt fin i mindre rum! Små, söta blommor och blad i tre romantiska färgställningar, designade i samarbete med Newbie. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Barntapeten Deer Love blir pricken över i till det mysiga barnrummet. Mönstret går i mjuka nyanser av grönt, brunt och rosa. Följ med söta bambi på nyfiken upptäcktsfärd bland träd och blommor! Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Rosie är en frodig, storblommig tapet med stora, dignande rosor i nyanser av vitt och rosa. En dramatisk men ändå välbalanserad tapet som är lika fin i små som stora rum. Se mönsterbild och köp tapeten här. 

Är du osäker på vilken tapet som passar just ditt hem? Då är vår färgsättningstjänst något för dig! Läs mer här. 

Köp dina tapeter online eller besök din lokala Happy Homes-butik.

Läs också: 

CIRKUSTAK DIY – SÅ HÄR MÅLAR DU ETT CIRKUSTAK

VÅRA BLÅ TAPETFAVORITER

Fler inlägg