En modern dröm hemma hos Emma Melin

Vi teamade upp med Emma Melin och resultatet blev magiskt!

– Efter några testburkar med färg hittade jag äntligen en som jag tyckte passade så bra här hemma. Egentligen hade jag inte riktigt tänkt att den skulle se ut såhär men nu är jag SÅ himla nöjd, berättar Emma.

Emma och hennes man har valt en ganska ljus grå kulör som nästan går åt beige.

– I vissa ljus I vissa ljus går den mer åt det gröna hållet, vilket jag faktiskt var lite skeptisk till från början men nu ÄLSKAR jag det! Den ger liksom ett annat liv på hela nedervåningen, säger Emma.

Kulören som paret valt är NCS 1502-y. Välkommen in till din lokala Happy Homesbutik så hjälper vi dig när du ska måla om!

"Jag var ute efter en ganska ljus grå färg, men som går åt det beige hållet"

Fler inlägg