Färgsättning hos Happy Homes

Frida Persson som är färgexpert på Happy Homes i Karlskoga har hjälpt till att ta fram NSC-koder som passar till fyra olika tapeter.
Vi ställde några frågor om färg och tapet till henne.

Vilka förfrågningar ser du från kunder kring tapet och färg just nu?
– Idag är kunden ute efter mer färg än tidigare. Blått, grönt och jordnära toner är det som är hett just nu. När det gäller färg så är det stor efterfrågan på kalkfärg till väggarna!

Finns det några fällor du vill rådge kring?
– När man väljer färg så brukar jag alltid rekommendera att köpa en provburk först, en kulör upplevs ofta annorlunda på väggen. Samma gäller när man ska välja tapet, låna gärna hem prover för att se så att färgerna stämmer överens hemma i ditt ljus.

Det är många som fortfarande målar vitt men vad kan du säga för att inspirera folk till att använda mer färg i hemmet?
– Många menar att vit är en bra baskulör i hemmet för att inte bli bunden till en viss kulör, men bara av att välja någon ton på färgen så får man en mer ombonad känsla i hemmet. Lite mer färg på väggarna gör att man får fram möbler och inredning på ett helt annat sätt!

– Vad kan ni i butiken hjälpa till med om man kommer in?
Vi ger dig personlig hjälp med allt du undrar över vad gäller renovering och heminredning. Vår tanke är att göra det enklare för dig som vill göra om din hemmiljö. Därför finns vi på plats för att inspirera och hjälpa dig till ett lyckat resultat. Behöver du hjälp och vill inspireras så har vi tjänsten ”Färgsättningshjälp” där vi hjälper dig att färgsätta ditt hem, likväl inomhus som utomhus. Vi har även utbildade fasadexperter som utför tjänsten ”Hushälsa” om du vill ta reda på hur din fasad mår innan målning.

Vår devis är:
Ett nytt hem – utan att flytta. Det ska vara enkelt, problemfritt och roligt för dig att inreda och renovera ditt ”nya” hem.

Nuvolette, Cole & son, Fornasetti II

Impressionist, Midbec

Myfair, Lounge Lux, Engblad & co

Nocturne, Sense of Silence, Boråstapeter

Fler inlägg