LÅT EN FASADEXPERT BESIKTIGA FASADEN

Fasadkollen är en tjänst för dig som ska måla om huset eller undrar hur fasaden mår. När du bokar tjänsten kommer en av våra certifierade fasadexperter hem till dig och besiktigar din fasad, så att du kan känna dig trygg i att allt blir rätt. Du får svar på dina frågor och tillsammans går ni igenom lämpliga åtgärder och produktval.

Så funkar det

Besiktning
Besiktning

Besiktningen görs hemma hos dig så att fasadexperten kan se, känna och testa fasaden. Med hjälp en analyslåda undersöks fasadens skick, om den är angripen av fukt och mögel, eller om den är skadad på något annat sätt. Sen tar fasadexperten reda på vilken typ av färg huset är målad med. Till sist fastställs kulören.

Rekommendation
Rekommendation

Här går du och fasadexperten igenom lämpliga åtgärder. Om fasaden är skadad, angripen av fukt eller mögel får du tips på hur det åtgärdas på bästa sätt. Du får reda på hur du ska gör när du målar om huset och vilka produkter du behöver. Självklart får du även hjälp att välja kulör.

Planering och råd
Planering och råd

När det är dags att sätta igång med arbetet får du hjälp med all planering och inköp av vår expert. Vill du få hjälp med att genomföra projektet hjälper vi dig att komma i kontakt med duktiga målare.

Kontakta oss så kontaktar vi dig!

Lämna dina kontaktuppgifter och vi kommer att kontakta dig för att gemensamt lägga upp en plan anpassat efter ditt hem och dina behov och skapa din hemkänsla på bästa sätt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Notera att anmälan endast är en intresseanmälan. Du förbinder dig inte till tjänsten eller till någon typ av kostnad.

Betalning sker i samband med bokning av datum och i samråd med respektive butik.