Hallå där Lisa Berglund aka @tjugondehusknuten!

Hallå där Lisa Berglund aka @tjugondehusknuten!

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför  blandas Lycke i den kulören  du vill ha. Inom Lyckefamiljen finns prisvärda produkter för alla projekt, stora som små.  Skönhet, för alla hem, helt enkelt.
Lycke säljs exklusivt hos Happy Homes. Lisa Berglund har flera rum med Lycke färg och vi undrar såklart vad hon tyckte om färgen?

Berätta, vilken/vilka kulörer har du målat med och i vilka rum?
– Vi har valt att måla in hallen, väggarna upp till övervåningen samt en vägg i köket i Nature beige. Vårt sovrum och även delar av Sonjas rum är målat med Perfect beige.

Vad var viktigt när ni valde kulör?
– Vi ville ha en harmonisk och ombonad känsla, en tidlös kulör som skulle gå ihop med övriga rum och vår röda tråd genom huset, den ständigt återkommande färgen grönt.

Ni har även tapetserat, hur tänkte ni där för att matcha övriga kulörer – var det färgen eller tapeten som fick styra övriga kulör- och mönsterval?
– Vi tapetserade om i Sonjas rum, där föll valet på den vackert mönstrade tapeten ”Poppy” från Midbec. Intill de tapetklädda väggarna satt vit träpanel som inte alls smälte samman med tapeten. Men då målade vi med Perfect beige och resultatet fick hela rummet att lyfta. Färgen skapade ett lugn intill tapeten.

Namn: Lisa Berglund
Gör: Boendehandledare
Instagram: @tjungondehusknuten
Familj: Bor tillsammans med min sambo Erik, våra två barn Seth och Sonja
samt hunden Melker i en vit villa med knarrande trägolv, höga trösklar, vinklar och små vrår.

Fler inlägg