Happy Homes ambassadörer om trender och drömmar

SANDRA LUNDBLAD, 30
Familj: Andreas 40, Belle 3,5, Bonnie 2 och bonusdottern Stella som bor i huset varannan vecka.
Bor: I en villa i Kungsör som ska totalrenoveras tillsammans med Andreas som är arbetsledare på byggföretag.
Gör: Pluggar till sjuksköterska.
Instagram: @bellebonnieandme

Vad är du sugen på inför våren?
Jag målar gärna om, det är ett enkelt och billigt alternativ till att skapa ett helt nytt rum. Just nu pågår en totalrenovering hemma så mina tankar kretsar kring vilket golv vi ska ha, färgsättning i härliga dova färger som både ligger rätt i tiden men som håller en längre tid.

Hur tänker du kring val hemma?
I de stora delarna som golv, kök och badrum vill jag satsa på något hållbart, som jag inte ledsnar på. Min favorit-färgskala är grå, beige och lite dovt grönt. Med den grunden kan man leka rätt fritt med accentfärger på någon gammal möbel eller textilier.

Vilka trender ser du inför den här säsongen?
Färg! Som vi sett ett tag är de vita hemmens tid förbi. Jag är sugen på att tapetsera i barnens rum, något som jag tror börjar komma tillbaka. Kanske tapetsera en vägg och måla resterande väggar i en kulör som plockas upp i tapeten, det är så fint!

 

"Min favorit-färgskala är grå, beige och lite dovt grönt."

ANGELICA WALLGREN, 28
Familj: Jens 30, Alvar 4, Todd 2 och lillasyster i magen.
Bor: Villa i Norrtälje.
Gör: Fotograf och influencer.
Instagram: @angelica.wallgren

Vad är du sugen på inför våren?
Varje nytt år är jag sugen på förändring. Jag vill våga lite mer färg och kanske lite mer mönster. Mitt mål under 2018 är att på ett balanserat sätt få in lite mer färg här hemma och få det lite mer personligt. Kanske skulle jag måla en stor tavla till vardagsrummet?

Hur tänker du kring val hemma?
Vi försöker tänka långsiktigt och lägger hellre lite mer pengar på saker vi verkligen suktat efter än på slit och släng. Både med ekonomin och miljön i åtanke.

Vilka trender ser du inför den här säsongen?
Jag tycker mig se att beiga toner tar sig in mer och mer i hemmen. Rosa verkar även stå sig starkt. Och stora gröna växter, gärna träd. Något annat spännande jag tycker mig se är skulpturer av olika slag. Otroligt roligt och där har man verkligen ett sätt att skapa sig lite mer personlighet i hemmet. Allra helst om man skapar den själv!

"Mitt mål under 2018 är att på ett balanserat sätt få in lite mer färg här hemma"

Fler inlägg