• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

Golvinspiration

Toppbanner

Mjukt för fötterna hemma hos torptokig

Vår ambassadör @torptokig har låtit beställa en fantastisk och mjuk måttanpassad matta från Sedna. Blir man inte sugen på att beställa en direkt så säg?

Torptokig
Sednas mattor är tillverkade av återvunna spöknät som driver omkring i världshaven och förorenar dem samt att havsdjur som delfiner, valar, sälar och sköldpaddor fastnar i dem i hundratusental varje år. Happy Homes kan som enda kedja i Sverige stolt presentera Sedna Ula och Sedna Darya – våra nya mjuka, lyxiga och hållbara textilgolv!


Låt oss höra hur det gick till när @torptokig beställde mattan.

Textilmatta
"Det känns fantastiskt att köpa en matta som faktiskt bidragit till en bättre miljö!"Var det smidigt att beställa en måttanpassad matta i butik?
– Att beställa en måttanpassad matta från Happy Homes var hur enkelt som helst! Jag gick in till butiken för att kolla på de olika typerna samt färgerna. Jag fick då med mig några prover hem för att sedan ange mått och vilken typ av kant jag önskade på mattan.


Varför just Sedna?
– Det känns fantastiskt att kunna köpa en matta som faktiskt bidragit till en bättre miljö och minskat plasten i haven. Att mattan dessutom är hur mjuk som helst med en fantastisk lyster är definitivt ett plus!


Hur känns resultatet?
– Resultatet är nog bättre än förväntan skulle jag säga. Mattan har fantastisk lyster och den ser likadan ut som när vi fick den, dessutom med två hundar i familjen. Färgen jag har valt är otroligt tacksam och varken kaffe eller rödvin syns. Dessutom är det enkelt att tvätta bort fläckar med textiltvätt om olyckan skulle vara framme. Denna matta kommer få hänga med länge!

textilmattan ovanifrån

Mattan på fotona är Sedna Darya i färg Taupe 49. Foto @torptokig.Textilmatta
Fåtölj på mattan
textilmattan ovanifrån
textilmattan


Nu kan man alltså även beställa mattan i just de mått man själv vill ha. Fråga i dina närmsta Happy Homesbutik.


Mer om våra miljövänliga textilmattor

Sköna textilgolv från havet!

Följ med hem till Camilla som är väldigt nöjd över sitt val av matta.

Läs mer

Hållbara mattor av övergivna fisknät

Miljövänligt, snyggt och bekvämt. Finns det någon bättre kombo?

Läs merFör att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer