VI STÅR GÄRNA TILL TJÄNST

Vi erbjuder ett flertal tjänster för att på ett väldigt enkelt sätt uppnå ett lyckat resultat. Du kanske behöver tips och inspiration med färgsättningen? Professionell hjälp eller råd om vilken färg du bör välja till din fasad? Läs mer om våra tjänster nedan.

FÄRGSÄTTNINGSHJÄLP – OM DU TYCKER OM FÄRGER MEN HAR SVÅRT ATT VÄLJA

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är Färgsättningshjälpen från Happy Homes en bra tjänst.

Tjänsten Färgsättningshjälp innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång direkt? Besök oss och boka tid antingen för hembesök eller för hjälp direkt i butiken.

 

FASADKOLLEN– OM DU VILL TA REDA PÅ HUR DITT HUS MÅR

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Med vår tjänst Hushälsa hjälper vi dig att ta reda på allt du behöver veta inför en om målning av fasaden.

Börja med att boka tid för Hushälsa i butiken. Efter det kommer en färgexpert hem till dig och inspekterar huset på plats. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför ommålningen, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod, materialåtgång och mycket mer.

Kom in till oss på Happy Homes så berättar vi mer!

 

FRI FRAKT

Vid köp över 5 000 kr ingår fri hemleverans inom hela Jönköpings län, värde 495 kr. Önskar ni hjälp med inbärning erbjuder vi den möjligheten för 495 kr. Prata med våra butikssäljare för att boka dag och tid för hemleverans.

 

HANTVERKSTJÄNSTER

Vi har stort kontaktnät med duktiga lokala hantverkare som kan ordna med t ex tapetsering, målning, spackling, golvläggning och kompletta badrum. Prata med våra butikssäljare så förmedlar vi kontakter och referenser till professionella och lokala hantverksföretag.

 

KOMPLETTA BADRUM

Vi erbjuder kompletta badrum som vi först ritar upp i 3D-program för att kunna se hur det kommer se ut.

Badrummen byggs och utförs fackmannamässigt enligt branschregler från Byggkeramikrådet (BKR) eller Golvbranschens Våtrumskontroll (GVK) beroende på vilket certifikat och behörighet som respektive hantverksföretag har.

Vi erbjuder hembesök med måttagning och tips för bästa lösning för er. För mer information eller boka hembesök kontakta våra butikssäljare för mer information.