Kampanj Hemkänsla utomhus

Nu är våren äntligen här och det är dags att ta hand om din altan och dina utemöbler. Just nu har vi kanonpriser på många av våra produkter som skapar hemkänsla även på din uteplats!

Vet du inte vilken produkt du ska välja? Kom förbi någon av våra 95 butiker så hjälper vi dig att hitta en skyddande produkt som lyfter just din uteplats.

Träolja
Om fukt tränger in i trä så börjar träet att spricka och så småningom ruttna. Men oljan gör så att vattnet inte kan tränga in och motverkar uttorkning och sprickbildning. Med Beckers Elit Träolja så skyddar du din uteplats. Det är en olja avsedd för behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus såsom trätrall, altaner och trädgårdsmöbler.

Lasyr
Lasyren ger en slitstark, vattenavvisande yta. Fördel med att behandla din terrass med lasyr är den långa hållbarheten. DEMIDEKK Terrasslasyr är speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Lasyren ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning. Tänk på att välja rätt terrasslasyrfärg som passar fint ihop med huset.

 

Fönsterfärg
Precis som fasadkulören kan bidra till husets känsla så kommer kulören på dina fönster att bidra till helhetsuppfattningen. Med färg kan du välja att framhäva dina fönster, följa en tradition eller stil eller bryta den. Fråga vår kunniga personal om du vill ha hjälp hur du ska tänka kring färgsättning.

Rengöring
Om du behandlar ditt tak med Grön-Fri så dör påväxten omgående. På väderutsatta ytor såsom tak spolar regnet med tiden bort resterna. Alger är normalt borta inom ett år och lav efter ca två år. Nu har vi 25% rabatt på Grön-Fri från Jape.

Träskydd
Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå, behaglig och hållbar altan. Just nu har vi 25% rabatt för dig som kundklubbsmedlem. Bli medlem genom att sms:a till 71550 och skriv HAPPY + mellanslag + personnummer. Exempel: HAPPY 7906290000.

Fler inlägg