Kampanj Färgfest

Få saker gör så stor skillnad i ett rum som att måla om väggarna. Hos Happy Homes finns det ett brett utbud av färg i olika prisklasser och kvaliteter, med olika egenskaper. Passa på att måla om i den kulör som passar din stil nu när vi har stor färgfest och en massa erbjudanden!

Väggfärg från Beckers
Matt färg med hög kvalitet. Den har hög täckförmåga, vattenburen, snabbtorkande och lätt att måla med. Finns även i 0,9 och 9 liter

Lackfärg, Beckers
Lackfärgen Mood Professional Finish finns nu i helmatt, halvblank och blank. Färg av högsta kvalitet som ger en mycket tålig och hård yta. Den passar utmärkt för exempelvis möbler, dörrar, hyllplan och lister. Finns även i 2,7 liter

Väggfärg, Beckers
Mood-serien ger ditt rum ett exklusivt utseende plockat från de senaste trenderna. Mood Lasting Finish är en produkt som är både grund- och täckfärg i ett. Mood Velvet Color ger en ultramatt vägg med fin kulöråtergivning, fri från reflexer och är avtorkningsbar. Mood Super White är väggfärg som ger exceptionellt vitt slutresultat och ditt rum blir mer ljusreflekterade vilket skapar en känsla av mer rymd och ljus. Mood Super White finns även i 1 och 10 liter. Övriga finns även i 0,9 och 9 liter.

Inomhusfärger, Jotun
Lady från Jotun är högkvalitetsfärg för inomhusbruk. Vi har färger anpassat till de flesta användningsområden som vägg, tak, panel, lister, möbler. Lady ger en perfekt finish och täckning på två strykningar.

Golv som passar alla
Golv ska vara vackra samtidigt som de ska passa ihop med övriga inredningen. I vissa fall ställer rummet också vissa krav på golvet och vilka egenskaper det bör ha. Man behöver inte ha olika golv i varje rum, men man gör klokt i att tänka över vilken typ av slitage de olika golven har. Just nu har vi kampanjpriser på flera kvalitetsgolv från varumärken såsom Tarkett, Gerflor, Forbo, Arena och Golvabia. Välkommen in till din närmaste butik så hjälper vi dig att skapa din hemkänsla.

Fler inlägg