Kampanj Färgfest september 2019

Få saker gör så stor skillnad i ett rum som att måla om väggarna. Hos Happy Homes finns det ett brett utbud av färg i olika prisklasser. Just nu har vi många fina erbjudanden på färg för väggar, tak & snickerier.

Välkommen in till oss på Happy Homes så hjälper vi dig att välja rätt färg för ditt projekt.

Erbjudandena gäller 23 sept – 6 okt 2019

 

 

 

 

 

Väggfärg från Beckers
Matt färg med hög kvalitet. Den har hög täckförmåga, vattenburen, snabbtorkande och lätt att måla med. Finns även i 0,9 och 9 liter

 

Mood-serien ger ditt rum ett exklusivt utseende plockat från de senaste trenderna. Mood Lasting Finish är en produkt som är både grund- och täckfärg i ett. Mood Velvet Color ger en ultramatt vägg med fin kulöråtergivning, fri från reflexer och är avtorkningsbar. Mood Super White är väggfärg som ger exceptionellt vitt slutresultat och ditt rum blir mer ljusreflekterade vilket skapar en känsla av mer rymd och ljus. Mood Super White finns även i 1 och 10 liter. Övriga finns även i 0,9 och 9 liter.

Lackfärgen Mood Professional Finish finns nu i helmatt, halvblank och blank. Färg av högsta kvalitet som ger en mycket tålig och hård yta. Den passar utmärkt för exempelvis möbler, dörrar, hyllplan och lister. Finns även i 2,7 liter.

 

 

 

Inomhusfärger, Jotun
Lady från Jotun är högkvalitetsfärg för inomhusbruk. Vi har färger anpassat till de flesta användningsområden som vägg, tak, panel, lister, möbler. Lady ger en perfekt finish och täckning på två strykningar.

 

Golv som passar alla
Golv ska vara vackra samtidigt som de ska passa ihop med övriga inredningen. I vissa fall ställer rummet också vissa krav på golvet och vilka egenskaper det bör ha. Man behöver inte ha olika golv i varje rum, men man gör klokt i att tänka över vilken typ av slitage de olika golven har. Just nu har vi kampanjpriser på flera kvalitetsgolv från varumärken såsom Tarkett, Gerflor, Forbo, Arena och Golvabia. Välkommen in till din närmaste butik så hjälper vi dig att skapa din hemkänsla.

 

Tapeter från välkända leverantörer
I våra butiker hittar du 1000-tals tapetmönster att välja på. Vi har tapeter från 199:- per rulle. Välkomna in och botanisera. Vi säljer tapeter från: Engblad & Co, Mr Perswall, Textdecor, Carma, Duro, Tapetterminalen, Midbec, Sandberg, Designers Guild, Boråstapeter, Intrade och Cole & Son.

Fler inlägg