KAMPANJ – Hemkänsla på burk – MAJ

Nu har vi fasadfärg från 99 kr/liter
Hos Happy Homes hittar du all färg som du behöver till ditt utomhusprojekt. För att göra det ännu enklare för dig att skapa hemkänsla lanserar vi nu vårt egna färgmärke Lycke med fasadfärg från 989 kr (för 10 liter). Med Lycke i vårt sortiment, tillsammans med våra kända färgmärken DEMIDEKK och Beckers, har vi nu färg i alla prisklasser och kvaliteter. Välkommen att skapa din hemkänsla hos oss!

 

Fasadfärg, Lycke Reko
Kvalitativ fasadfärg som ger din fasad långsiktigt skydd mot sol och regn och minskar mögelangrepp på färgytan.

 

Färg till de lite mindre projekten i sommar!

Vår prisvärda nyhet Lycke Reko Allround är en vattenbaserad utomhusfärg med bra täckförmåga.

Vi har även kampanjpris på Beckers Oljefärg som som är lättstruken, rinningssäker och ger en fin halvblank yta.
Färgen passar perfekt till att ge utemöblerna, staketet eller förrådet ett lyft!

Klassisk rödfärg
Är det dags att måla om huset, torpet eller stugan med rödfärg. Då har vi färgen och tillbehören för dig och just nu fantastiska kampanjpriser.

Har du planer på att måla om fasaden i sommar?

Just nu har du chans att vinna färg för ett helt hus från vår fantastiska fasadfärg Lycke. Tävlingsreglerna är superenkla; berätta i vilken kulör du vill måla ditt hus och varför. Tävlingen pågår till 26 maj och vinnaren meddelas via mail. LYCKA TILL.

Klicka dig vidare till tävlingssidan här.

Nu har vi kampanjpriser på fönsterfärg från Beckers och DEMIDEKK!
Välkommen in till din lokala Happy Homes-butik så hjälper vi dig med allt kring hur du kan ge dina fönster nytt liv i vår.

Lyssna på ljudbok samtidigt som du målar
För att du ska kunna njuta så mycket som möjligt medan fixar hemmaprojekten i sommar erbjuder vi dig som kundklubbsmedlem 45 dagar kostnadsfritt lyssnande på Nextory.

Bli medlem här.

Nu har vi kampanjpriser på rengöring för taket och fasaden från JAPE!
Välkommen in till din lokala Happy Homes-butik så hjälper vi dig med allt kring hur du effektivt rengör och hindrar ny påväxt hindrar ny påväxt – inne och ute.
Rabatten gäller både 1 och 5 liter.

Hur mår ditt hus?
Vår tjänst Fasadkollen innebär att en färgexpert från oss på Happy Homes kommer hem till dig och undersöker ditt hus på plats för att ta reda på vilka produkter du bör använda för att din fasad ska nå sin fulla potential. Läs om vår Fasadkollen här.

Nu är det dags att olja in altanen
Just nu har vi kampanjpris på vår storsäljare, träoljan Elit från Beckers. Oljan är avsedd för behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus. Vattenavvisande och lätt att underhålla. Ger ett glansfritt resultat. Går att få i olika nyanser! Bunkra upp!

Om att behandla med olja:
Om fukt tränger in i trä så börjar träet att spricka och så småningom ruttna. Träoljan gör så att vattnet inte kan tränga in och motverkar uttorkning och sprickbildning. Behandla varje år eller vid behov.

Lasera altanen!
Terrasslasyr, DEMIDEKK Terrasslasyr finns i vackra kulörer och lång hållbarhet med bara en strykning. Lasyren torkar snabbt och ger ett extra skydd mot beväxning. Går att få i olika nyanser! Fördelen med lasyr att du kan få den i flera olika kulörer. Applicera ungefär var tredje år lite beroende på väderstreck, sol osv.

Fler inlägg