Flytta ut hemkänslan

Det våras för utesäsong och det är hög tid att ge din altan, fasad och utemöbler lite extra kärlek. Vi har många fina erbjudande i butik för dig som vill flytta ut hemkänslan.

Välkommen in till någon av våra 95 butiker så hjälper vi dig att hitta rätt färg för ditt projekt.

Fasadfärg
Dags att måla om huset – tänk på helheten. Ett hus är så mycket mer än sin fasad. Detaljer som fönster, dörrar, knutar och grund är lika viktiga för helhetsintrycket. Välkommen in till någon av våra 95 butiker för att välja rätt färg för ditt hus.

 

 

Ta hand om din terrass
Dags att ge din uteplats lite kärlek, ta hand om din terrass mot väder och vind. Våra altanprodukter både skyddar och ger din uteplats ett ansiktslyft inför sommarens lata dagar. Givetvis går det att få våra lasyrer och oljor i olika kulörer.

Fönsterfärg
Precis som fasadkulören kan bidra till husets känsla så kommer kulören på dina fönster att bidra till helhetsuppfattningen. Med färg kan du välja att framhäva dina fönster, följa en tradition eller stil eller bryta den. Fråga vår kunniga personal om du vill ha hjälp hur du ska tänka kring färgsättning.

 

Rent, rent, rent.
Se till att storstäda inför sommaren! Fukt, lukt, mögel är ett minne blott med produkter från Jape. Just nu har vi 25% rabatt på hela Fri-serien.

Rödfärg
Klassisk färg till huset, ladan eller lekstugan. Inför sommaren har vi bra erbjudande på slamfärg och rätt tillbehör. Kom in till någon av våra butiker för att ta del av bra priser på både Falu Rödfärg och rödfärg från Falu Vapen.

 

Fasadkollen 
Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Vår tjänst Fasadkollen innebär att en färgexpert från oss på Happy Homes kommer hem till dig och inspekterar ditt hus på plats. Kom in till någon av våra 95 butiker för att boka ett besök. 

Träskydd
Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå, behaglig och hållbar altan. Just nu har vi 25% rabatt för dig som kundklubbsmedlem. Bli medlem genom att sms:a till 71550 och skriv HAPPY + mellanslag + personnummer. Exempel: HAPPY 7906290000.

Fler inlägg