Ny färgkarta från Jotun Lady!

Jotuns globala kulörchef, Lisbeth Larsen, har tagit fram LADYs nya färgkarta för 2019! Lisbeth har använt sin insikt om trender och trendenser, och har tillsammans med sitt team omsatt detta till ett helt nytt färgkoncept. LADY IDENTITY gör det enklare att uttrycka sig med färger.

Den nya färgkartan presenterar 28 tidsenliga kulörer som återspeglar trender och trendenser inom modern, urban livsstil. Färgkartan innehåller tre teman – tre historier om personligheter och tankesätt, berättat med färger.

 

CALM

Vägg: LADY Pure Color 12078 Comfort Grey 

Identiteten CALM värdesätter mening framför kvantitet. Fokus vilar på det vackra och det enkla, nordisk minimalism och en Zen-inspirerad atmosfär. CALM-palettens mjuka, neutrala nyanser och varma, subtila kontraster återspeglar precis detta.

REFINED

Vägg: LADY Pure Color 7629 Antique Green

REFINED-hemmet har ett helande uttryck där vintage-skatter, enstaka design-objekt och konst vittnar om en utsökt känsla för estetik. Palettens gula och gröna nyanser och harmoniska accentfärger låter detaljerna komma till sin rätt och framhäver inredningens stil.

RAW

Vägg: LADY Pure Color 20120 Organic Red.

Identiteten RAW är jordnära och värdesätter det ärliga och äkta. Hemmet återspeglar hantverk, en känsla för natur och kreativt återbruk. Palettens varma jordfärger och neutrala grå nyanser understryker denna rustika stil

Fler inlägg