Färgsättning

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är vår tjänst Färgsättning något för dig!

Tjänsten Färgsättning innebär att en expert från oss på Happy Homes kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan rekommendera kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång? Besök din lokala Happy Homes-butik och boka tid för ett besök eller få hjälp på plats i butiken med tips och råd gällande kulörval, matchningar och material. Kostnad 595 kr/per rum. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att skapa ditt Happy Home!

 

Malin, Sofia och Li

Färgsättning online

Känner ni att tiden inte finns för att boka ett hembesök men vill ändå ha en färgsättning så kan vi hjälpa er online.
Med hjälp av bilder från rummet/rummen ni vill ha hjälp med så gör vi en färgsättning som vi sedan mailar till er. Maila till sofia.hemnell@happyhomes.se så hjälper vi er

Fasadkollen

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Vår tjänst Fasadkollen innebär att en färgexpert från oss på Happy Homes kommer hem till dig och inspekterar ditt hus på plats.

Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför en ommålning, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod och materialåtgång.
Allt det här får du för 595:-. Betalning sker i samband med bokning av besök, i butik.