Personligt Modernt – en färgpalett från LYCKE

Personligt Modernt är en färgpalett som tar för sig utan att bli för mycket. Ett smart hem med mycket personlighet där de gemensamma ytorna är i fokus. Ett hem i balans med hållbara material som slits vackert med tiden. Inkluderande rum med själslig känsla och skön stämning där familj och vänner sluter samman över middagar och soffhäng.

Solitary Blue från Lycke är en djup och innerlig blå som skänker en lyxig känsla till vilket rum som helst, men allra särskilt till de gemensamma ytorna i ett hem.

Calm grey är en avslappnande ljus gråton som lämpar sig i alla utrymmen. Den underliggande blå tonen i Calm grey kommer att visas mer intensivt i naturligt dagsljus och aningen mer grå i svagt ljus.

 

Contrast är Lyckes kulörstarkaste kulör som livar upp ett helt rum såväl som enstaka detaljer. Med en dynamisk sammansättning av svärta och kulör skänker Contrast värme till rummet.

För att mjuka upp kulörerna, var generös med textilier i form av mattor och gardiner, gärna i ljusa nyanser – men var inte rädd för att blanda in enstaka mönstrade detaljer. Låt konst ta plats och hitta unika föremål som personifierar ditt hem.

"Personligt Modernt är en kulörpalett som tar för sig utan att bli för mycket."

Personligt Modernt är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Solitary blue, Calm grey och Contrast är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer här. 

 

Läs också:

– Eklektisk Elegans – en färgpaletten som är intressant, oväntad

– Modern Romantik – en färgpalett i varma rostiga toner

– Bohemiskt Naturnära – en naturnära färgpalett 

Fler inlägg