– FÄRGSÄTTNING –

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är vår tjänst Färgsättning något för dig!

Tjänsten Färgsättning innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

 

”Det första du bör tänka på när du väljer en kulör till dina väggar, är att färgen inte kommer upplevas på samma sätt på en stor yta som på det lilla färgprovet i butiken. Kulören förstärks och blir fylligare på väggen. Färger och mönster påverkar rumsuppfattningen, så utnyttja möjligheten att välja rätt tapet, rätt golv och rätt färg för att få högre takhöjd, större rum eller bredare väggar.”

 

Vill du komma igång? Kom in till oss i butiken så hjälper vi dig på plats eller ring och boka tid för ett hembesök. Välkommen till oss så hjälper vi dig att skapa ditt Happy Home!

 

– HUSHÄLSA –

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Med vår tjänst Hushälsa hjälper vi dig att ta reda på allt du behöver veta inför en om målning av fasaden.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. Boka tid för Hushälsa i butiken.
2. En färgexpert kommer hem till dig och inspekterar huset på plats.
3. Du erhåller ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför ommålningen,
med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod,
materialåtgång och mycket mer.

Kom in till oss på Happy Homes så berättar vi mer!

 

– GOLV –

Behöver du hjälp med ditt golv? Slipa trä/parkettgolven eller lägga nytt? Vi innehar också GVK-certifiering och kan hjälpa dig med att lägga in våtrumsmatta i ditt badrum/våtutrymmen. Kom in till oss så hjälper vi dig!

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. Boka tid för hembesök i butiken eller via telefon.
2. En golvexpert kommer hem till dig och inspekterar det aktuella rummet/golvet på plats.
3. Efter besöket skickar vi en offert till dig med all information och samtliga kostnader.

Skulle detta vara något för dig? – Kom in till oss på Happy Homes så berättar vi mer!

 

”Golv ska vara vackra samtidigt som de ska passa ihop med övriga inredningen. I vissa fall ställer rummet också vissa krav på golvet och vilka egenskaper det bör ha. Man behöver inte ha olika golv i varje rum, men man gör klokt i att tänka över vilken typ av slitage de olika golven har. Golv i hall och kök får till exempel ofta utstå mer smuts, stötar och fukt. Här ställs det därför högre krav på att golven är lite mer slitstarka och tåliga samtidigt som de ska vara enklare att rengöra, än exempelvis golvet i ett sovrum som utsätts för mindre slitage.”