Nu hemleverans till ert hem eller arbetsplats

Som vanligt vill vi möta våra kunder där de är. Därför utökar vi våran kundservice, vi erbjuder nu hemleverans för de som önskar. Ni kan även förbeställa era varor, för avhämtning på plats.

Vi hjälper er att skapa eran hemkänsla på 0910-507 00 eller maila till:
skelleftea.butik@fargotapet.com

Så hanterar vi situationen med det nya coronaviruset

Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset (COVID-19) har på hela samhället vill vi ge en kort uppdatering kring hur vi på Happy Homes i Umeå och Skellefteå, arbetar i denna situation.

Vi följer dagligen utvecklingen i samhället och myndigheternas riktlinjer.
Vi försäkrar dig om att vi aktivt och regelbundet arbetar med att vidta åtgärder för att skapa en säker och trevlig vistelse för dig som kund.
I vårt proaktiva arbete har vi bland annat utökat våra redan höga krav på städning som innebär att vi än mer noggrant torkar av utsatta ytor såsom diskar, kortterminaler och dörrar. Finns handsprit tillgänglig, kommer vi placera ut handsprit till allas förfogande i våra butiker.

Vi ger kontinuerlig information till all personal i våra butiker om hur smittspridningen kan minimeras och att man som
medarbetare skall vara hemma vid minsta sjukdomssymptom.
Vi uppmanar butikernas personal att minska smittspridningen genom att hålla god handhygien. Vår ambition är som alltid att din upplevelse i våra butiker skall vara av högsta nivå, såväl under normala omständigheter som vid rådande situation.

Happy Homes butiker håller öppet som vanligt och du skall alltid känna dig hjärtligt välkommen!

Har du några funderingar är du välkommen att höra av dig.

Mattias Åkesson, VD
070-366 11 07
mattias.akesson@fargotapet.com