Våra tjänster – Happy Homes Skellefteå

Vi erbjuder ett flertal hantverkartjänster för att på ett väldigt enkelt sätt uppnå ett lyckat resultat. Du kanske behöver tips och inspiration med färgsättningen? Eller råd om vilken färg du bör välja till din fasad? Läs mer om våra tjänster nedan.

FÄRGSÄTTNINGSHJÄLP – OM DU TYCKER OM FÄRGER MEN HAR SVÅRT ATT VÄLJA

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är Färgsättningshjälpen från Happy Homes en bra tjänst.

Tjänsten Färgsättningshjälp innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång direkt? Besök oss och boka tid antingen för hembesök eller för hjälp direkt i butiken.

FASADKOLLEN – OM DU VILL TA REDA PÅ HUR DIN FASAD MÅR

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring din fasad är många. Med vår tjänst Fasadkollen hjälper vi dig att ta reda på allt du behöver veta inför en om målning.

Börja med att boka tid för Fasadkollen i butiken. Efter det kommer en färgexpert hem till dig och inspekterar huset på plats. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför ommålningen, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod, materialåtgång och mycket mer.

MÅLNING INOMHUS – VI SKÖTER ALLT.

Dags för en förändring där hemma? Genom att måla om väggar, tak och snickerier kan du skapa en helt ny känsla i dina rum.

Hos oss hittar du inte bara kvalitetsprodukterna och verktygen som behövs för att du ska lyckas med dina renoveringsplaner, vi kan även hjälpa dig med själva arbetet. Hela vägen från val av nyans till själva måleriarbetet.

Välkommen in till oss på Happy Homes så berättar vi mer.