Trend

Meny

TAPET DECORAMA EASY UP 19 9349

9349EC
280 kr

I lager

Tapet 9349 är en ljus, enfärgad tapet i en varm, ljusgrå nyans med drag av beige. Den lätt melerade ytan påminner om en molnig himmel - ett bra val för dig som söker en ljus och neutral men ändå levande bas till övrig inredning. Samma diskret melerade tapet finns även i sex andra nyanser. Klicka gärna hem tapetprover så kan du lättare avgöra vilken av dem som passar bäst på din vägg. Är denna ljusgrå, melerade tapet vad du letat efter? Beställ enkelt dina tapetrullar här ovan, levernas sker till ditt närmsta ombud. Använd vår enka tapetkalkylator för att få en uppfattning om hur många rullar du behöver.

Produktbeskrivning

Decorama är en bred tapetkollektion med tapeter för hemmets alla rum. Här hittar du lätt nya favoriter som passar din personliga stil och ger ditt hem en skön, ombonad känsla.Tapetkollektionen går i en modern skandinavisk stil men innehåller också blomsterslingor, kaxiga tegeltapeter, ornament och stilsäker retro. Tapetsera med mönster eller välj enfärgat i mjuka, matta kulörer eller vackert patinerade ytor med känsla av sten eller textil. Färgskalan rymmer allt från ljusa, pärlemorskimrande nyanser till accentfärger och mörka, dova kulörer. Alla tapeterna är av slitstark, tålig EasyUp-kvalitet som ger släta väggar utan skarvar - lika lätta att tapetsera med som att tycka om!

Specifikationer

  • Varumärke: Engblad & Co
  • Kollektion: Decorama Easy Up 2019
  • Färg: Neutraler
  • Bredd: 0.53
  • Längd: 11.2
  • Material: Non woven
  • Mönsterpass: Ingen passning

Inspireras av våra kunder!

Tagga dina bilder med @happyhomes för chans att synas här

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer