Tävling ✘ Boråstapeter

I samarbete med Boråstapeter har du just nu chans att vinna tapeter till ett värde av 5000 kronor. Inte från vilka kollektioner som helst, utan från de omåttligt populära och NYA kollektionerna Newbie, The Apartment och Falsterbo lll. Här finns något för alla, välj mellan 112 fantastiska mönster. För att göra det lite lättare för dig att delta (då deltagande kräver att du anger vilken kollektion du önskar tapeter från) så har vi här samlat våra favoriter. Tävligen pågår på Instagram och Facebook, besök oss där för att vara med i tävlingen som pågår fram till fredag 27 mars.

THE APARTMENT

Livfulla, expressiva mönster, djärva färgkombinationer men också eleganta nyanser ton i ton. The Apartment rymmer en eklektisk mix av sköna former och oväntade material. Exklusiva tapeter för unika hem.

Se alla mönster från The Apartment by Boråstapeter här. 

Falsterbo III

Älskade klassiker och nya favoriter inspirerade av vår svenska sommar! 38 hemtrevliga och lantliga tapeter i milda, dämpade nyanser och traditionellt limtryck för en vackert levande yta.

Se alla mönster från Falsterbo III by Boråstapeter här. 

Newbie Wallpaper

Äntligen finns Newbies magiska mönster och milda kulörer som tapet! Kollektionen innehåller 32 sagolika tapeter som inspirerar till såväl äventyrlig lek som rofyllda dagdrömmar och spännande godnattsagor.

Se alla mönster från Newbie på Boråstapeter här.

För att delta i tävlingen se respektive inlägg på Instagram eller Facebook. LYCKA TILL❤

Fler inlägg