Vi står gärna till tjänst

Vi erbjuder ett flertal tjänster för att på ett väldigt enkelt sätt uppnå ett lyckat resultat. Du kanske behöver tips och inspiration med färgsättningen? Professionell hjälp eller råd om vilken färg du bör välja till din fasad? Läs mer om våra tjänster nedan.

FÄRGSÄTTNINGSHJÄLP – OM DU TYCKER OM FÄRGER MEN HAR SVÅRT ATT VÄLJA

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är Färgsättningshjälpen från Happy Homes en bra tjänst.

Tjänsten Färgsättningshjälp innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång direkt? Besök oss och boka tid antingen för hembesök eller för hjälp direkt i butiken.

FASADKOLLEN – OM DU VILL TA REDA PÅ HUR DIN FASAD MÅR

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring din fasad är många. Med vår tjänst Fasadkollen hjälper vi dig att ta reda på allt du behöver veta inför en om målning.

Börja med att boka tid för Fasadkollen i butiken. Efter det kommer en färgexpert hem till dig och inspekterar huset på plats. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför ommålningen, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod, materialåtgång och mycket mer.

Hyra & låna

  • Matttvätt

Vi hyr ut Mattvätt till 250 kr/dygn eller 400 kr/helg. Kostnad för shampoo tillkommer.

  • Tapetångare

Vi hyr även ut Tapetångare för 150 kr/dygn eller 200 kr/helg.

Vid köp av varor får ni kostnadsfritt låna släpvagn.