Våra tjänster

Hemkörning

Vi erbjuder hemkörning och möjlighet till inbärning inom Jönköpings län.

Önskas hjälp med in- eller uppbärning till lägenhet eller villa tillkommer 395 kr. För mer information och tidsbokning prata med våra butikssäljare.


Färgsättning
Färgsättningshjälp och Hushälsa. Kom in och besök oss i butiken så berättar vi mer eller läs mer här nedan. Klicka på länkarna för att läsa mer:

Färgsättningshjälp
Hushälsa


Färgsättningshjälp – om du tycker om färger men har svårt att välja
Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum, men är osäker på hur du ska plocka fram den? Då är Färgsättningshjälpen från Happy Homes en bra tjänst.

Tjänsten Färgsättningshjälp innebär att en expert från oss kommer hem till dig och tittar på hemmets och rummets karaktär, ljusinsläpp och möblemang. Utifrån den analysen kan vi sedan tipsa om vilka kulörer, mönster och material som tar fram just den känsla du vill ha i ditt rum. Varje rum är unikt på samma sätt som personen som bor där!

Vill du komma igång direkt? Besök din Happy Homes-butik och boka tid antingen för hembesök eller för hjälp direkt i butiken.


Fasadkollen- om du vill ta reda på hur ditt hus mår

Hur står det till med fukt i fasaden? Vilken slags färg är ditt hus målat med? Frågorna kring hur ditt hus mår är många. Med vår tjänst Fasadkollen hjälper vi dig att ta reda på allt du behöver veta inför en om målning av fasaden.

Börja med att boka tid för Fasadkollen i butiken. Efter det kommer en färgexpert hem till dig och inspekterar huset på plats. Du får ett besiktningsprotokoll som innehåller allt du behöver inför ommålningen, med information om fasadens skick, färgrekommendationer, arbetsmetod, materialåtgång och mycket mer.

Kom in till oss på Happy Homes så berättar vi mer!


Kompletta badrum
Vi erbjuder kompletta badrum som vi först ritar upp i 3D-program för att kunna se hur det kommer se ut.

Badrummen byggs och utförs fackmannamässigt enligt branschregler från Byggkeramikrådet BKR eller Golvbranschens Våtrumskontroll GVK.

Vi erbjuder gratis hembesök med måttagning och tips för bästa lösning för er. För mer information eller boka hembesök kontakta våra butikssäljare för mer information.