• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

  • Hem
  • Aktuellt i butik

Aktuellt i butik

Nu flyttar vi ut hemkänslan!

Mellan 20 maj-13 juni har vi fina sommarpriser på produkter för fasad, staket och utemöbler! Dessutom kundklubbspriser på utvalda rengöringsprodukter från Jape och hotellnätter hos Choice-hotels. Varmt välkommen!

happy homes

Välkommen till oss på Happy Homes

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Hos oss hittar du färg, tapet, golv och i vissa butiker även kakel och klinker för alla projekt, stora som små och för alla plånböcker. Butikerna är fyllda med kunnig personal som hjälper dig att lyckas med ditt projekt. Allt för att du enkelt ska kunna skapa din hemkänsla. Inom Happy Homes bejakar vi det lokala och unika, samtidigt som vi hela tiden fyller på verktygslådan som vi erbjuder våra medlemsbutiker, med nya idéer och koncept för att varje butik ska kunna bli världsmästare på den lokala orten. 


Se din butiks kontaktuppgifter samt öppettider här. 


Varmt välkommen in till din närmaste Happy Homes-butik!
/Team Happy Homes

Ta hjälp av Happy Homes Checklista

Spara ner Happy Homes Checklista - en lista på allt du behöver veta när du ska fixa altanen, fasaden, staket och fönster inför sommaren.

Läs mer och hämta här!

Ny utomhusfärgkarta från Lycke

Nu är den här - nya utomhusfärgkartan från Lycke med massor av nya kulörer för fasad, snickerier och utemöbler!

Se färgkartan här!

Butiker som har kakel och klinker

Söker du kakel och klinker? Du vet väl att många av våra butiker har kakel och klinker i sitt sortiment? Välkommen in!

Se butiker som har kakel och klinker

Fler tjänster

Behöver du hjälp av en inredare eller att se över fasadens skick? Vi har tjänster som Fasadkollen, Färgsättning och vissa butiker Badrumsritning och uthyrning av maskiner för att underlätta i ditt projekt!

Läs mer om våra tjänster

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer