• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

  • Hem
  • Aktuellt i butik

Om oss

happy homes

Välkommen till oss på Happy Homes

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Hos Happy Homes hittar du färg, tapet, golv och i vissa butiker även kakel och klinker för alla projekt, stora som små och för alla plånböcker. Butikerna är fyllda med kunnig personal som hjälper dig att lyckas med ditt projekt. Allt för att du enkelt ska kunna skapa din hemkänsla. I utvalda Happy Homes-butiker kan du få hjälp med tjänster som Färgsättning och Fasadkoll samt hyra maskiner till ditt renoveringsprojekt, se mer här. Inom Happy Homes bejakar vi det lokala och unika, samtidigt som vi hela tiden fyller på verktygslådan som vi erbjuder våra medlemsbutiker, med nya idéer och koncept för att varje butik ska kunna bli världsmästare på den lokala orten. 


Se din butiks kontaktuppgifter samt öppettider här. 


Varmt välkommen in till din närmaste Happy Homes-butik!
/Team Happy Homes

Senaste nyheterna

text

Nyhet: Lycke tapeter!

Upptäck nyheten Lycke tapeter från endast 199:-/rulle! 32 nya mönster framtagna och färgsatta av Happy Homes egna färgexperter!

Läs mer och inspireras här
text

Nyhet! Digitalt showroom

Använd vårt Digitala showroom för att se hur tapeten, färgen, golvet eller kaklet kommer att se ut på plats.

Testa nu

text

Butiker som har kakel och klinker

Söker du kakel och klinker? Du vet väl att många av våra butiker har kakel och klinker i sitt sortiment? Välkommen in!

Se butiker som har kakel och klinker
text

Fler tjänster

Behöver du hjälp av en inredare eller att se över fasadens skick? Vi har tjänster som Fasadkollen, Färgsättning och vissa butiker Badrumsritning och uthyrning av maskiner för att underlätta i ditt projekt!

Läs mer om våra tjänster

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer