Trend

Meny

  • Hem
  • Aktuellt i butik

Om Happy Homes

Färg hos Happy Homes

  

Tapet hos Happy Homes

  

Golv hos Happy Homes

  

Välkomna till oss på Happy Homes

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Hos oss hittar kunden färg, tapet och golv för alla projekt, stora som små och för alla plånböcker. Butikerna är fyllda med kunnig personal som hjälper kunden att lyckas med sitt projekt. Allt för att de enkelt ska kunna skapa sin hemkänsla.

Inom Happy Homes bejakar vi det lokala och unika, samtidigt som vi hela tiden fyller på verktygslådan som vi erbjuder våra medlemsbutiker, med nya idéer och koncept för att varje butik ska kunna bli världsmästare på den lokala orten. 


Hos oss på Happy Homes ska du alltid kunna handla tryggt och säkert. Vi uppmanar både kunder och medarbetare som uppvisar sjukdomssymptom att stanna hemma. Vi är tacksamma för att du respekterar att hålla avstånd mellan andra kunder och vår personal. Du är fortsatt välkommen att handla av oss i butik, vi har riktlinjer på plats för att minska köbildning och begränsa antalet kunder som vistas i butik samtidigt. Kan du inte komma till oss så uppmanar vi dig att ringa din lokala butik så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Våra butiker är öppen enligt ordinarie öppettider, hitta din butiks kontaktuppgifter samt öppettider här. 


Ta hand om dig!
/Team Happy Homes

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer