• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Våra olika tjänster

fasadkollen happy homes

Fasadkollen

Fasadkollen är en tjänst för dig som ska måla om huset eller undrar hur fasaden mår. När du bokar tjänsten kommer en av våra certifierade fasadexperter hem till dig och besiktigar din fasad och ger dig tips och rekommendationer så allt blir rätt.

färgsättning

Färgsättning

Med vår tjänst färgsättning får du personlig hjälp och egentid av en färgsättare att inreda med färg, golv och tapet och skapa en fin helhet. Baserat på ditt hem och dina önskemål tar färgexperten fram ett inredningsförslag med kulörer, mönster och material. Vi kan hjälpa till att färgsätta och inreda alltifrån ett rum till ett helt hem. Vi ses antingen i butik, i ditt hem eller digitalt, du väljer!

Dahlia garden tapet sovrum

Digitalt Showroom

Testa hur tapeten, färgen, golvet eller kaklet ser ut på plats i ett rum! I vårt Digitala Showroom kan du välja vilken typ av rum samt utvalda ytor där du kan testa de produkter som du spanat in. Hur upplevs exempelvis den där väldigt mönstrade tapeten på en hel vägg i ett sovrum? Testa och se!

slipa golv hyra maskin

Uthyrning av maskiner

I vissa av våra butiker kan du hyra maskiner som kan underlätta i ditt projekt. Från maskin för altantvätt till golvslip och tapetbord. Utbudet av vilka maskiner som är möjliga att hyra varierar mellan butikerna.


Flera av våra butiker erbjuder ytterligare tjänster såsom hantverkshjälp, badrumsritning och utkörning. För dessa tjänster vänligen kontakta din lokala Happy Homes butik. 


För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer