Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Våra olika tjänster

fasadkollen happy homes

Fasadkollen

Fasadkollen är en tjänst för dig som ska måla om huset eller undrar hur fasaden mår. När du bokar tjänsten kommer en av våra certifierade fasadexperter hem till dig och besiktigar din fasad och ger dig tips och rekommendationer så allt blir rätt.

färgsättning

Färgsättning

Med vår tjänst färgsättning får du personlig hjälp och egentid av en färgsättare att inreda med färg, golv och tapet och skapa en fin helhet. Baserat på ditt hem och dina önskemål tar färgexperten fram ett inredningsförslag med kulörer, mönster och material. Vi kan hjälpa till att färgsätta och inreda alltifrån ett rum till ett helt hem. Vi ses antingen i butik, i ditt hem eller digitalt, du väljer!

slipa golv hyra maskin

Uthyrning av maskiner

I vissa av våra butiker kan du hyra maskiner som kan underlätta i ditt projekt. Från maskin för altantvätt till golvslip och tapetbord. Utbudet av vilka maskiner som är möjliga att hyra varierar mellan butikerna.


Flera av våra butiker erbjuder ytterligare tjänster såsom hantverkshjälp, badrumsritning och utkörning. För dessa tjänster vänligen kontakta din lokala Happy Homes butik.