• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

Våra olika tjänster

Låt en fasadexpert besiktiga fasaden

Fasadkollen är en tjänst för dig som ska måla om huset eller undrar hur fasaden mår. När du bokar tjänsten kommer en av våra certifierade fasadexperter hem till dig och besiktigar din fasad, så att du kan känna dig trygg i att allt blir rätt. Du får svar på dina frågor och tillsammans går ni igenom lämpliga åtgärder och produktval.

Låt en färgexpert skapa hemkänslan

Med vår tjänst färgsättning får du personlig hjälp och egentid av en färgsättare att inreda med färg, golv och tapet och skapa en fin helhet. Baserat på ditt hem och dina önskemål tar färgexperten fram ett inredningsförslag med kulörer, mönster och material. Vi kan hjälpa till att färgsätta och inreda alltifrån ett rum till ett helt hem. Vi bokar en tid för att ses antingen i butik, i ditt hem eller digitalt. Vi jobbar med olika prisnivåer beroende på hur stort projektet är.

Uthyrning av maskiner

I vissa av våra butiker kan du hyra maskiner som kan underlätta i ditt projekt. Från maskin för altantvätt till golvslip och tapetbord. Utbudet av vilka maskiner som är möjliga att hyra varierar mellan butikerna.


Flera av våra butiker erbjuder ytterligare tjänster såsom hantverkshjälp, badrumsritning och utkörning. För dessa tjänster vänligen kontakta din lokala Happy Homes butik. 

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer