Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Tapeter till hallen

Tapeter till hallen

Det första rummet vi möts av i ett hem är hallen och därmed det rum som ger oss ett första intryck. Här finns det därför utrymme för att forma ditt hem utifrån din personliga smak och den känsla du vill mötas av. En hall kan både vara funktionell och stilfull, med hjälp av en tapet som klär väggarna kan man enkelt skapa ett livligt intryck som känns hemtrevligt och ombonat. Här hittar du ett samlat utbud av tapeter som gör sig fina hallen och ger ett trivsamt intryck att komma hem till!


Tapeter i bild ovan, fr vänster: Alicia från Boråstapeter och Papaver från Midbec.

Boråstapeter dusty denim

Dusty Denim från Boråstaper ger ett levande uttryck med en diskret struktur som påminner om vävt linnetyg. Här i en vacker dämpad blå färgställning.

Köp här

Duro vide

Tapeten Vide från Duro är en mycket omtyckt mönstertyp med sitt diskreta bladverk. Gör sig utmärkt i hallen och fin att kombinera med bröstpanel.

Köp här

Boråstapeter floral charm

Floral Charm från Boråstapeter med sina förtrollande handmålade blommor på en burgundy botten.

Köp här


Lycke linne 1

Tapeten Linne 1 från Lycke ger ett lugnt och mjukt intryck, här i en varm beige färgställning.

Köp här

Midbec fridolf

Vine från Midbec med frodiga vinrankor ger fin grönska, mönstret hämtades från William Morris tapetarkiv 1873.

Köp här

Anemone från Midbec är en tapetskiss designad av William Morris från sent 1890-tal. Här möts vi av vackra anemoner i beige på en fyllig grön botten med ett taggigt bladverk.

Midbec anemone

Tapeten Dahlia Garden från Boråstapeter är en riktig modern klassiker. Ljuvliga dahlior tillsammans med rosenskäror och ett slingrande bladverk skapar en riktigt hemtrevlig känsla.

Boråstapeter Dahlia Garden 7692
Boråstapeter thistle

Thistle från Boråstapeter vars handmålade mönster pryds av ståtliga tistlar, här på en färgpalett av beige, vita och gammelrosa toner.

Köp här

Lycke krita 2

Tapeten Krita 2 från Lycke har en lätt melerad yta som skapar ett liknande uttryck som en kalkmålad vägg, finns i tre härliga ljusa färgställningar.

Köp här

Midbec trädgårdsblommor

Med Trädgårdsblommor från Midbec bjuds vi på en blommande tapet som ger en ombonad och hemtrevlig känsla att mötas av i hallen.

Köp här