• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Greige  väggfärg

Greige väggfärg? Spana in Comfort grey!


Greige - en blandning av beige och grå. Greige väggfärg har vuxit i popularitet. Det är en sofistikerad färg som förenar mjukhet med styrka och med greige färg på väggarna blir det enkelt att matcha med andra färger och för att skapa en harmonisk och avslappnad stil.


Letar du efter den perfekta grå-beigea kulören? Spana då in kulören Comfort Grey 12078 från LADY Pure Color 12078. En varmgrå ton som fungerar perfekt att matcha med snickerier i en renare vit kulör. Bloggaren Emma Melin har målat om sovrummet i denna greige väggfärg i deras nybyggda hus. 


comfort grey jotun

  

comfort grey sovrum

  

greige sovrum

 


"Vårt sovrum är lite mörkare eftersom vi bara har fönster åt ett håll. På dagen är färgen på väggen ganska ljust greige men på kvällen känns det nästan som en lite mörkare varmgrå."


comfort grey jotun

 

comfort grey lady jotun

 

Comfort Grey från Jotun.

NCS 2703-Y19R


Fotograf: Emma Melin

Fortsätt inspireras av neutrala kulörer

text

Den perfekta beige kulören

Kika in hos Mirelle Stoor, känd som Designbymirelle på instagram. Hon har målat sitt vardagsrum i den, enligt henne, perfekta beige kulören!

Se mer här
text

Inred med gröna kulörer

Sugen på att inreda med grönt? Kika på vår gröna inspiration, där vi visar upp några favoriter inom gröna kulörer och tapeter.

Läs mer