Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Färgsättning

Låt en färgexpert skapa hemkänslan

Med vår tjänst färgsättning får du personlig hjälp och egentid av en färgsättare att inreda med färg, golv och tapet och skapa en fin helhet. Baserat på ditt hem och dina önskemål tar färgexperten fram ett inredningsförslag med kulörer, mönster och material. Vi kan hjälpa till att färgsätta alltifrån ett rum till ett helt hem. Vi bokar en tid för att ses antingen i butik, i ditt hem eller digitalt. Vi jobbar med olika prisnivåer beroende på hur stort projektet är.


Olika prisexempel på färgsättning


Så här funkar det
Färgsättning

Träffa din färgexpert

Under det första bokade mötet går du och din färgexpert igenom projektets förutsättningar. Du får dela med dig av dina tankar behov och önskemål. Vi ställer frågor om ditt hem, vilken typ av inredning du gillar och vilken typ av hemkänsla du vill skapa. Mötet ger färgexperten vägledning i att jobba vidare med det färdiga förslaget.

Färgsättning

Visualisering och presentation

Efter det första möte tar det ungefär en vecka för vår expert att återkomma med ett förslag på kulörer och produktprover dvs hur den visuella känslan kommer bli när allt är klart. Tillsammans går ni igenom hur du kan lyfta din hemkänsla till en helt ny nivå.

Färgsättning

Planering & råd

När det är dags att förverkliga projektet får du hjälp med all planering och inköp av vår expert. Om du också behöver hjälp med att genomföra projektet kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med målare och hantverkare.

Vissa av våra butiker erbjuder ytterligare tjänster såsom hantverkshjälp, badrumsritning och utkörning mm. För dessa tjänster vänligen kontakta din lokala Happy Homes butik.


Kontakta oss så kontaktar vi dig!
Lämna dina kontaktuppgifter och vi kommer att kontakta dig för att gemensamt lägga upp en plan anpassat efter ditt hem och dina behov och skapa din hemkänsla på bästa sätt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Notera att anmälan endast är en intresseanmälan. Du förbinder dig inte till tjänsten eller till någon typ av kostnad. Betalning sker i samband med bokning av datum och i samråd med respektive butik.

Namn

E-mail

Telefonnummer

Butik