• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

  • Hem
  • Om Happy Homes

Om oss

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Hos Happy Homes hittar du färg, tapet och golv för alla projekt, stora som små och för alla plånböcker. Besök någon av våra 80 butiker för personlig service och experthjälp.


Välkommen till en mer personlig färghandelskedja

Happy Homes är Sveriges äldsta frivilliga färghandelskedja med över 80 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Våra handlare har en bred kunskap efter många år i butik, ibland i flera generationer.


Alla våra butiker har ett brett utbud av färg, tapet och golv från kända och väletablerade varumärken. Vi ställer alltid höga krav på våra leverantörer 

gällande bland annat hållbarhet, kvalitet och leveranssäkerhet. Ett urval av våra butiker säljer även kakel, klinker och badrumsinredning. 

Många av våra butiker erbjuder också experttjänster såsom färgsättning och fasadbesiktning. Kontakta din närmaste butik för att ta reda på mer, eller läs mer och boka våra tjänster här.


Happy Homes har funnits i sin nuvarande kostym sedan 2010, men grundades som frivillig fackhandelskedja redan 1962, då under kedjenamnet Färgsam. 

Kedjan är handlarägd vilket innebär att varje lokal handlare också är delägare i kedjan.


Vårt supportkontor ligger i Hammarby Sjöstad i Stockholm där vi har funktioner såsom IT, inköp, ekonomi, marknadsföring och försäljning.


För generella frågor om oss eller om du vill komma i kontakt med någon av avdelningarna på supportkontoret, vänligen mejla info@happyhomes.se. Frågor rörande din order på Happyhomes.se eller annat som rör e-handeln hänvisar vi till webshop@happyhomes.se.
För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer