Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

vinylgolv

Vinylgolv - slitstarkt, praktiskt och snyggt!


Vinylgolv är en attraktiv kombination av mjuk känsla och slitstyrka. Att lägga in ett vinylgolv hemma är både praktiskt och snyggt. Det är behagligt att gå på och är väldigt tåligt. Ett vinylgolv är även ljuddämpande - perfekt för dig som har barn och djur hemma! Vinylgolv finns att få i olika kulörer och utseende. Spana in och inspireras av vinylgolven här nedanför!


vinylgolv maxwear

Grey

Vinylgolv Ek Grey från Maxwear har ett naturtroget träutseende och är en trendig look som passar i många olika typer av utrymmen. Allt från tvättstugan till barnrummet. Du hittar golvet här.
Med ett vinylgolv får du extrem tålighet och behaglig komfort. Den höga komforten förbättras ytterligare med inbyggt ljuddämpningsskikt av kork och tåligheten förbättras av en skyddsimpregnering av klickfogarna. 


vinylgolv ek

 

vinylgolv i kök

 

Raw

På bilderna ovan är det vinylgolvet Ek Raw som lagts i ett kök. Vinylgolvet kommer från Maxwear och har en rå klassisk ek-look. Tidlöst, naturtroget och mer slitstarkt än ett äkta trägolv! Här behöver du inte vara rädd för repor eller slitage. Du hittar golvet här.
mörkt golv i kök

 

mörkt vinylgolv

 

Smokey

Maxwear Ek Smokey är ett mörkare golv som ger en rustik och modern känsla till rummet. Ett mörkt golv lyfter fram resten av inredningen och skapar en perfekt inramning för att framhäva möbler, konst och samlarobjekt. Köp det här.vinylgolv ek haze

 

ek haze golvabia

 

Haze

Detta vinylgolv heter Ek Haze och har en askig, sval färg som ger rummet en modern och stilren känsla. Går fint ihop med bland annat vita möbler men bryt gärna av med ljusa träslag och varma färger på övrig inredning. Du hittar golvet här.vinylgolv classic

Classic

Golvet Maxwear Ek Classic efterliknar det klassiska ekgolvet. Vill du ha ett golv som är tåligare än ekparkett men med samma utseende så är detta golvet för dig! Köp det här.