• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Golvinspiration

maxwear golv happy homes

Vinylgolv - slitstarkt, praktiskt och snyggt!


Vinylgolv är en attraktiv kombination av mjuk känsla och slitstyrka. Att lägga in ett vinylgolv hemma är både praktiskt och snyggt. Det är behagligt att gå på och är väldigt tåligt. Ett vinylgolv är även ljuddämpande - perfekt för dig som har barn och djur hemma! Vinylgolv finns att få i olika kulörer och utseende. Spana in och inspireras av vinylgolven här nedanför!


vinylgolv maxwear
vinylgolv

Grey

Vinylgolv Ek Grey från Maxwear har ett naturtroget träutseende och är en trendig look som passar i många olika typer av utrymmen. Allt från tvättstugan till barnrummet. Du hittar golvet här.
Med ett vinylgolv får du extrem tålighet och behaglig komfort. Den höga komforten förbättras ytterligare med inbyggt ljuddämpningsskikt av kork och tåligheten förbättras av en skyddsimpregnering av klickfogarna. 


vinylgolv ek
vinylgolv ek

Raw

På bilderna ovan är det vinylgolvet Ek Raw som lagts i ett kök. Vinylgolvet kommer från Maxwear och har en rå klassisk ek-look. Tidlöst, naturtroget och mer slitstarkt än ett äkta trägolv! Här behöver du inte vara rädd för repor eller slitage. Du hittar golvet här.
vinylgolv
vinylgolv

Smokey

Maxwear Ek Smokey är ett mörkare golv som ger en rustik och modern känsla till rummet. Ett mörkt golv lyfter fram resten av inredningen och skapar en perfekt inramning för att framhäva möbler, konst och samlarobjekt.maxwear vinylgolv coffee
vinylgolv maxwear coffee

Coffee

Detta vinylgolv heter Coffee och har en mörkare rödbrun kulör som ger rummet en varm och rustik känsla. Går fint ihop med träslag som valnöt och framhäver ljusa möbler i rummet på ett fint sätt. Du hittar golvet här.För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer