Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

dahlia garden tapet

Dahlia Garden - en älskad storblommig tapet


Dahlia Garden från Boråstapeter är ett tapetmönster som legat på försäljningstoppen länge. Det storblommiga mönstret är populärt i många hem och passar med många olika stilar. Nu har denna älskade tapet dessutom fått 4 helt nya färgställningar! dahlia garden mörk

 Denna färgpalett är inspirerad av sommarens midnattsträdgård: mättade toner av burgundy, tealgrönt och beige på en mörk botten.

dahlia garden boråstapeter ljus

En mjuk, behaglig färgskala som andas hemtrevnad och harmoni. Dämpade, gyllene toner och milda rosa pasteller samsas med varma neutrala nyanser på en ljust blågrå botten.

dahlia garden tapet rosa grön

 Här ser du Dahlia Garden i en naturalistisk och frisk färgställning med toner av rosa, creme, ljus rost och prunkande grönt mot en mörk botten.

dahlia garden tapet boråstapeter ljusa blommor

En ljus och diskret varmbeige färgställning med toner av cremevitt och beige, ibland med drag av tvättat linne. En mild, harmonisk palett som är lätt att fånga upp i övrig inredning.

dahlia garden tapeter

Ett klassiskt blomsterornamet med ett samtida uttryck, målat för hand av designer Jenny Hahne Gadd. Den täta mönsterbilden och djupa, mustiga färgskalan ger rummet en elegant, ombonad känsla."Dahlia Garden var verkligen ett väldigt roligt mönster att måla. Vi ville skapa ett mönster som kändes nutida, men med inspiration från Arts and Craft-rörelsen. Och så klart skulle det vara en hyllning till allas vår älskade dahliablomma!"


- Jenny Hahne Gadd, designer