Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Tapetinspiration

renoveringstapet

Renoveringstapet - räddaren i nöden!


Renoveringstapet är en tjockare tapet som i många fall kan användas istället för att bredspackla en vägg. Med renoveringstapet får du släta väggar om du tidigare haft många hål eller skador i väggen. Renoveringstapet funkar också utmärkt att sätta över en tidigare tapet med struktur för att få en slät vägg igen. 


renoveringstapet från Duro

Varför renoveringstapet?


- Lätt att sätta upp. En renoveringstapet är betydligt lättare att sätta upp än om man väljer att bredspackla en vägg. Att bredspackla kräver sitt handlag och kan ta lång tid. 


- Mindre åtgång av färg. Att måla över en renoveringstapet kräver inte lika mycket färg som när en vägg är bredspacklad. 


- Renoveringstapet kan även sättas i taket. Betydligt lättare än att bredspackla taket. Tänk på att sätta tapeten i den riktning som ljuset faller in för att undvika släpljus. 

Vidare läsning

Tapeter från endast 199kr/rulle

Upptäck prisvärda Lycke Tapeter. 32 hållbara mönster för alla smaker och plånböcker färgsatta av våra färgexperter för att lätt kombineras med Lyckes kulörer.

Hitta din tapet här

Tapeter till sovrummet

Få en harmonisk och ombonad känsla i sovrummet med hjälp av tapeter. Vi listar några av våra tapetfavoriter som passa bra i sovrummet.

Läs mer och inspireras här