Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Caparol

Caparol

Caparol levererar moderna, vackra och hållbara färger för både inomhus- och utomhusmålning. Med över 100 års erfarenhet erbjuder Caparol lätthanterliga färger som ger snabba resultat, samtidigt som de prioriterar hälsa och miljö. Oavsett om det är väggar och snickerier inomhus eller trä- och putsfasader utomhus, är Caparol din pålitliga partner för att skapa ytor som tål ett aktivt liv.

Caparol – din pålitliga partner oavsett var du befinner dig


Caparol är din expert på färg och fasadlösningar! Caparols omfattande produktlinje av högkvalitativa puts- och måleriprodukter är utvecklade för att möta dina behov. Med över 125 års erfarenhet och närvaro i över 30 länder är Caparol Europas ledande privatägda färgföretag.


Caparol har sitt svenska huvudkontor, lager och produktion i Göteborg, med försäljning som sträcker sig över hela landet. Sedan varumärket grundandes år 1918 har Caparol fortsatt växa och utvecklas. År 1998 blev Caparol en del av DAW, en av världens största familjeägda färgkoncerner. Caparol, som en del av DAW, erbjuder ett brett utbud av färger och system för yrkesmålerier och återförsäljare, samt kompletta fasad- och golvsystem för byggindustrin. De är kända för sitt omfattande sortiment av behandlingsprodukter för mineraliska underlag och dispersionfärger för väggar och tak.


Med produktion i flera europeiska länder och försäljningsorganisationer över hela världen är Caparol din pålitliga partner oavsett var du befinner dig. Kontakta oss för att ta reda på hur Caparol kan hjälpa dig att förverkliga dina projekt med högkvalitativa färg- och fasadlösningar.

Följande Happy Homes-butiker säljer Caparol

Vi har tyvärr inte Caparol i vår webbshop... ÄN! Men misströsta inte, du hittar Caparol i vissa av våra butiker, kontakta butiken för att veta mer om aktuell lagerstatus. Klicka på butiken för att läsa mer.


Borlänge


Borås


Bålsta


Eksjö


Enköping


Eskilstuna


Gävle


Helsingborg


Henån


Karlskoga


Kungsbacka


Tjörn Kållekärr


Linköping


Ljungby


Luleå


Lund


Malung


Markaryd


Mölndal


Nyköping


Piteå


Sala


Skellefteå


Skurup


Stenungsund


Strängnäs


Södertälje


Trollhättan


Töreboda


Uddevalla


Umeå


Uppsala


Vetlanda


Vimmerby


Värmdö


Västervik


Växjö