Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Populära tapeter

Våra 10 mest populära tapeter för alla rum


Enfärgade väggar i all ära, men en mönstrad tapet kan verkligen göra stor skillnad och lyfta ett helt rum. Är du sugen på att veta vilka tapeter som är populära och som många verkar fastna för? Här har vi samlat våra tio mest populära tapeter. Handla Tapeter från välkända varumärken på Happyhomes.se eller i din lokla Happy Homes butik

1. Dahlia Garden

dahlia garden grön
dahlia garden brun

Dahlia Garden - en trädgård full av Dahlior

Den blommiga tapeten Dahlia Garden från Boråstapeter är en av våra absolut populäraste tapeter, och vi förstår varför! Vackra kulörkombinationer som tillsammans skapar ett uttrycksfullt men samtidigt lugnt blommigt mönster gör Dahlia Garden till en tapet som passar i allt från vardagsrum till barnrum eller sovrum. Finns i flera olika kombinationer. Populärast är Dahlia Garden 7666 med grön botten och Dahlia Garden 7689 med brun botten. Du hittar dem här i vår webbshop eller i din närmsta Happy Homes-butik.

2. Nocturne

Nocturne tapet Boråstapeter
Nocturne tapet Boråstapeter grön
Lantlig tapet från Duro
Nocturne gul

Nocturne - diskreta bladverk

En annan favorit som håller sig kvar på toppen är tapeten Nocturne från Boråstapeter. En livfull men samtidigt diskret tapet som finns i flera olika färgställningar. Sätt i hela rummet eller kombinera tillsammans med målade väggar. Passar i alla typer av rum. 

3. Flora 1

blommig tapet
blommig grå tapet

Flora - lättplacerad tapet till riktigt bra pris

Tapeten Flora 1 från Lycke tapeter är en småblommig tapet på ljusgrå bakgrund till ett riktigt bra pris, endast 199 kr/rulle ordinarie pris. Passar i alla rum i hemmet och går ihop med de allra flesta kulörer. Köp den här.

4. Hudiksvalls teater

Hudiksvalls teater Duro
tapet från Duro
Hudiksvalls teater tapet Duro
Duro tapet hudiksvall blå

Hudiksvalls teater - gammaldags klassiker

Tapeten Hudiksvalls teater från Duro har ett klassiskt gammaldags mönster som håller över tid. Medaljongerna ger ett elegant intryck, inspirerat av renässansen och är karaktäristiskt för 1800-talets senare hälft. Finns i flera olika färgkombinationer och passar i allt från hallen till barnrummet eller köket. Se Hudiksvalls teater här.

5. Magic Forest

magic forest newbie
magic forest tapet

Magic Forest - en magisk värld från Newbie

Tapeten Magic Forest är en storfavorit. Med gulliga små djur och dämpade färger är det en perfekt tapet till barnrummet eller lekrummet. Väck barnens fantasi till liv med allt som finns att titta på i söta tapeten Magic Forest.

6. Victoria

Blommig tapet
Ängås Victoria tapet

Victoria - praktfull blomster

Tapeten Victoria från kollektionen Ängås är en vacker tapet med stora dramatiska blommor och kommer från Midbec. Tapeten Victoria är en favorit bland de som vill ha lite mer vågade och dramatiska mönster. Finns i flera olika färgställningar som du hittar här.

7. Linen sand

Linnetapet Linen sand
Linnetapet Linen sand

Linen Sand - enfärgad linnetapet

Blommor och blad i all ära, men varför inte tapetsera med en enfärgad tapet? Tapeten Linen Sand från Boråstapeter har blivit ett populärt val hos de som kanske inte riktigt vågar tapet men samtidigt vill ha något annat än målat. Med Linen Sand får du en fin linnestruktur som skapar en ombonad och rofylld känsla i rummet. Ett mer sofistikerat alternativ till den målade väggen! Du hittar den här.

8. Kirke

Grön tapet
Grön tapet Midbec

Kirke - dovt och mysigt

Tapeten Kirke i mörkare grön ger en ombonad och mysig känsla i rummet. Kanske är det därför den blivit en stor favorit hos oss? Kirke tillhör kollektionen Lina 2 från Midbec och finns i flera olika färgställningar. Du hittar den här.

9. Dancing Crane

dancing crane
dancing crane

Dancing Crane - en framtida klassiker

Söker du ett levande mönster som samtidigt är diskret och passar i alla rum i huset? Då är tapeten Dancing Crane ett alternativ för dig. Ett tapetmönster som flitigt florerar i sociala medier och blivit mer och mer poppis senaste året. Du hittar den här.

10. Lillstjärna

Duro tapet diskret mönster
Diskret tapet

Lillstjärna - diskret klassiker

Tapeten Lillstjärna från Duro är en diskret mönsterklassiker som tack vare sitt snälla mönster och sina behagliga färger passar precis var som helst i huset. Kombinera med panel i köket och få en lantlig känsla eller sätt i vardagsrummet och få en känsla som för tankarna till mer elegant sekelskifte. Du hittar tapeten här.

Mer tapetinspiration

text

Se alla våra tapeter här!

Hitta din drömtapet i vår tapetshop online med mängder av tapeter från olika varumärken.

Till Tapetshopen
text

7 tapeter till barnrummet

Lekfullt och ombonat med tapeter i barnrummet. Se våra 7 tapetfavoriter just nu för barnrum!

Se tapeterna här