• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Meny

Tapetinspiration

Tapet barnrum

7 tapeter till barnrummet

Med tapeter i barnrummet skapar du enkelt ett lekfullt rum som bjuder in till fantasi och magiska drömmar. Med gulliga djur, spännande färger och fantasifulla miljöer skapar du en mysig känsla både vid lekstunden och inför läggning. Vi listar 7 tapeter till barnrummet som blivit riktiga favoriter i många hem därute. 

1. Magic Forest

tapet barnrum
tapet barnrum
tapet barnrum newbie
barnrumstapet magic forest

Magic Forest av Newbie för Boråstapeter

Tapeten Magic Forest är designad av Newbie för Boråstapeter och är en riktig storfavorit bland tapeter till barnrum och vi förstår varför! Vem kan motstå de söta små djuren, de behagliga färgställningarna och den charmiga gammaldags känslan i tapeterna? Finns i olika färgställningar. Du hittar Magic Forest här eller i din närmsta Happy Homes-butik

2. Vildrosor från Lycke

tapet barnrum blommor rosor
tapet barnrum rosa blommor

Vildrosor från Lycke

Tapeten Vildrosor från Lycke är ett sött mönster med vildväxande rosor som passar perfekt i barnrummet. Tapeten är från Happy Homes eget varumärke Lycke och färgsatt av Happy Homes egna färgexperter. Tapeten passar perfekt att kombinera med Lyckes kulör Amandine Beige. Finns i två olika färgställningar. Köp här i vår webbshop eller i din närmaste Happy Homes-butik.

3. Forest friends

barnrumstapet
barnrumstapet forest friends

Forest friends från Boråstapeter

Tapeten Forest friends är en hållbar tapet som passar bra i ett barnrum under lång tid - från spädbarn i barnkammaren till lite äldre barn. På tapeten Forest Friends hittar du rävar, igelkottar, harar och andra djur som gömmer sig i skogens grönska. En magisk, hållbar tapet för barn i många olika åldrar.4. Nyponros från Lycke

Tapet barnrum beige blommor
tapet barnrum blommig

Nyponros från Lycke

Härligt blommig tapet från Lycke Tapeter med stora nyponrosor som ger ett levande och ombonat intryck till rummet. Mönstret är framtaget och färgsatt av Happy Homes egna färgexperter och finns i hela 5 olika färgställningar. Köp här eller i din närmaste Happy Homes-butik.

Tapet barnrum blommig
tapet barnrum blommig gul

5. Astrid

Barntapet Astrid
Tapet barnrum Duro Astrid

Astrid från Duro

Astrid är en gammaldags tapet med klassisk känsla som fungerar i allt från barnrum till kök och vardagsrum. Astrid är en tapet som håller länge över tid och som ditt barn kan växa med. Den ger en mysig känsla till rummet och kan kombineras med olika inredningsstilar och kulörer. En stor favorit hos den som söker något klassiskt och hållbart.

6. Midsummer Eve

Tapet blommig barnrum
Tapet blommig barnrum

Midsummer Eve från Boråstapeter

Midsummer Eve är en söt tapet för barnrum som barnet kan växa med i många år. Tapeten är inspirerad av den svenska midsommartraditionen med sju sorters blommor och en skir, lufta försommarkänsla. 

7. Blomsteräng

Blommig tapet barnrum
Blommig tapet barnrum

Blomsteräng från Duro

Tapeten Blomsteräng från Duro är en storblommig tapet i naturnära kulörer med små djur som gömmer sig bland bladverken. Går fint ihop med beige och bruna kulörer och funkar i barnrummet under lång tid. 

Mer inspiration

Lär dig tapetsera!

Vill du lära dig tapetsera? Spana in vår Tapetskola och lär dig steg för steg hur du går tillväga!

Lär dig steg för steg

10 mest populära tapeterna

Nyfiken på vilka tapeter som är poppis just nu? Spana in vår topplista med våra 10 mest populära tapeter!

Se topplistan här

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer