Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Tapet barnrum

7 tapeter till barnrummet

Med tapeter i barnrummet skapar du enkelt ett lekfullt rum som bjuder in till fantasi och magiska drömmar. Med gulliga djur, spännande färger och fantasifulla miljöer skapar du en mysig känsla både vid lekstunden och inför läggning. Vi listar 7 tapeter till barnrummet som blivit riktiga favoriter i många hem därute. 

1. Magic Forest

tapet barnrum
tapet barnrum
tapet barnrum newbie
barnrumstapet magic forest

Magic Forest av Newbie för Boråstapeter

Tapeten Magic Forest är designad av Newbie för Boråstapeter och är en riktig storfavorit bland tapeter till barnrum och vi förstår varför! Vem kan motstå de söta små djuren, de behagliga färgställningarna och den charmiga gammaldags känslan i tapeterna? Finns i olika färgställningar. Du hittar Magic Forest här eller i din närmsta Happy Homes-butik

2. Saga från Lycke

tapet barnrum grön
tapet barnrum grön

Saga från Lycke

Tapeten Saga 1 från Lycke är en diskret grön tapet med ljust mönster. Här hittar du växtlighet och små fantasifulla djur. Ju mer du tittar på tapeten, ju fler spännande detaljer upptäcker du. En sober och mycket behaglig tapet som funkar i många år i ett barnrum. Köp den här.

3. Forest friends

barnrumstapet
barnrumstapet forest friends

Forest friends från Boråstapeter

Tapeten Forest friends är en hållbar tapet som passar bra i ett barnrum under lång tid - från spädbarn i barnkammaren till lite äldre barn. På tapeten Forest Friends hittar du rävar, igelkottar, harar och andra djur som gömmer sig i skogens grönska. En magisk, hållbar tapet för barn i många olika åldrar.4. Vänner från Lycke

barntapeter

Vänner från Lycke

Söta kaniner och ekorrar på en beige botten skapar en varm och gullig tapet som passar perfekt i barnrummet. Du hittar Vänner här.

barntapet med djur

Närbild på Vänner

Du hittar Vänner här.

5. Astrid

Barntapet Astrid
Tapet barnrum Duro Astrid

Astrid från Duro

Astrid är en gammaldags tapet med klassisk känsla som fungerar i allt från barnrum till kök och vardagsrum. Astrid är en tapet som håller länge över tid och som ditt barn kan växa med. Den ger en mysig känsla till rummet och kan kombineras med olika inredningsstilar och kulörer. En stor favorit hos den som söker något klassiskt och hållbart.

6. Midsummer Eve

Tapet blommig barnrum
Tapet blommig barnrum

Midsummer Eve från Boråstapeter

Midsummer Eve är en söt tapet för barnrum som barnet kan växa med i många år. Tapeten är inspirerad av den svenska midsommartraditionen med sju sorters blommor och en skir, lufta försommarkänsla. 

7. Blomsteräng

Blommig tapet barnrum
Blommig tapet barnrum

Blomsteräng från Duro

Tapeten Blomsteräng från Duro är en storblommig tapet i naturnära kulörer med små djur som gömmer sig bland bladverken. Går fint ihop med beige och bruna kulörer och funkar i barnrummet under lång tid. 

text

Se alla barntapeter här

Bläddra bland mängder av gulliga barntapeter för barnrum!

Se tapeterna här
text

10 mest populära tapeterna

Nyfiken på vilka tapeter som är poppis just nu? Spana in vår topplista med våra 10 mest populära tapeter!

Se topplistan här