• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

Tapetinspiration

Tapet barnrum

7 tapeter till barnrummet

Med tapeter i barnrummet skapar du enkelt ett lekfullt rum som bjuder in till fantasi och magiska drömmar. Med gulliga djur, spännande färger och fantasifulla miljöer skapar du en mysig känsla både vid lekstunden och inför läggning. Vi listar 7 tapeter till barnrummet som blivit riktiga favoriter i många hem därute. 

1. Magic Forest

tapet barnrum
tapet barnrum
tapet barnrum newbie
barnrumstapet magic forest

Magic Forest av Newbie för Boråstapeter

Tapeten Magic Forest är designad av Newbie för Boråstapeter och är en riktig storfavorit bland tapeter till barnrum och vi förstår varför! Vem kan motstå de söta små djuren, de behagliga färgställningarna och den charmiga gammaldags känslan i tapeterna? Finns i olika färgställningar. Du hittar Magic Forest här eller i din närmsta Happy Homes-butik

2. Ivar

tapet barnrum midbec
tapet barnrum ivar blå
tapet barnrum rosa
tapet barnrum ivar midbec

Ivar från Midbec

Tapeten Ivar från Midbec är en populär tapet som ingår i kollektionen Grönhaga. Här hittar du gulliga djur och fina växter som skapar en harmonisk men lekfull känsla i barnrummet. Med sina få färger i tapeten ger den ett behagligt intryck samtidigt som det finns mycket att titta på för den lilla som ska bo i rummet. 

3. Forest friends

barnrumstapet
barnrumstapet forest friends

Forest friends från Boråstapeter

Tapeten Forest friends är en hållbar tapet som passar bra i ett barnrum under lång tid - från spädbarn i barnkammaren till lite äldre barn. På tapeten Forest Friends hittar du rävar, igelkottar, harar och andra djur som gömmer sig i skogens grönska. En magisk, hållbar tapet för barn i många olika åldrar.4. Kurre

Tapet barnrum kurre
tapet barnrum kurre från midbec

Kurre från Midbec

Säg hej till ekorren Kurre som kikar fram bland blommor och blad i tapeten Kurre från Midbec. Här gömmer sig även humlor som flyger mellan blommorna och smaskiga smultron som får en att drömma sig bort till en smultronjakt en varm sommardag. Tapeten Kurre finns i flera olika färgställningar.

Tapet barnrum kurre
tapet barnrum midbec kurre

5. Astrid

Barntapet Astrid
Tapet barnrum Duro Astrid

Astrid från Duro

Astrid är en gammaldags tapet med klassisk känsla som fungerar i allt från barnrum till kök och vardagsrum. Astrid är en tapet som håller länge över tid och som ditt barn kan växa med. Den ger en mysig känsla till rummet och kan kombineras med olika inredningsstilar och kulörer. En stor favorit hos den som söker något klassiskt och hållbart.

6. Midsummer Eve

Tapet blommig barnrum
Tapet blommig barnrum

Midsummer Eve från Boråstapeter

Midsummer Eve är en söt tapet för barnrum som barnet kan växa med i många år. Tapeten är inspirerad av den svenska midsommartraditionen med sju sorters blommor och en skir, lufta försommarkänsla. 

7. Blomsteräng

Blommig tapet barnrum
Blommig tapet barnrum

Blomsteräng från Duro

Tapeten Blomsteräng från Duro är en storblommig tapet i naturnära kulörer med små djur som gömmer sig bland bladverken. Går fint ihop med beige och bruna kulörer och funkar i barnrummet under lång tid. 

Mer inspiration

Lär dig tapetsera!

Vill du lära dig tapetsera? Spana in vår Tapetskola och lär dig steg för steg hur du går tillväga!

Lär dig steg för steg

10 mest populära tapeterna

Nyfiken på vilka tapeter som är poppis just nu? Spana in vår topplista med våra 10 mest populära tapeter!

Se topplistan här

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer