Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

Inred med gröna kulörer

Inred med gröna kulörer

Gröna kulörer, gröna väggar, grönt kök, grönt sovrum, gröna vardagsrum. Just nu går världen bananas på grönt. Kanske är det för att gröna toner påminner oss om närheten till skogen och naturen. Låt dig inspireras av de olika gröna miljöerna från våra stora varumärken LADY, Beckers, Lycke och Boråstapeter.


Tänk på att färgernas återgivning ser olika ut på olika skärmar. Vi rekommenderar därför alltid att provmåla först. Välkommen in till din lokala Happy Homes butik eller beställ en provburk här i vår e-handel.


Matcha väggkulören med en grönmönstrad tapet

LADY 0125 Palmetto - djup grön

Kulören 0125 Palmetto från LADYs senaste kulörkarta är så djupt grönt att man kan drömma sig bort till djupa skogar och ängar. Den här kulören passar fint på både väggar och möbler. Se all färg från LADY här.

Matcha grön väggfärg med en växttapet

Matcha grön väggfärg med en växttapet. Många av Happy Homes tapetleverantörer tapeter vackra som tavlor. Och de senaste åren har vi sett mer och mer växtlighet på tapeterna. Hazel från Boråstapeter ser ni på bilden.

LADYs gröna kulörer
LADYs gröna kulörer
Beckers gröna kulörer

I Beckers nya färgkarta hittar vi flera toner av grönt. Taket är målat i den ljust gula Pigg 886 och väggen i en harmonisk lätt grön ton, kulören heter Fri 889. Trenden vi ser nu är att våga blanda kulörer i ett och samma rum. Två olika väggar med olika kulörer, taket i en tredje och möbler och detaljer i accentfärger. Handla färg från Beckers här.Inspireras av Beckers nya färgkarta.


Beckers gröna kulörer
sss

Våga blanda olika kulörer & tapeter i ett och samma rum

Tapet Dahlia Boråstapeter

Matcha med gröna tapeten Dahlia från Boråstapeter

Måla rummet med olika kulörer

Taket är målat i kulören Pigg 886, väggen Fri 889, hallen Medveten 895, köket Lekfull 888, byrå och stol  Jordad 887, nischen Modig 890 – alla från Beckers.

Nocturne Boråstapeter
Lyckes kulörer från kulörfamiljen Urban Jungle

Från Happy Homes egna färgmärke Lycke har vi lanserat en ny färgkarta med 40 hållbara kulörer indelat i fyra olika kulörfamiljer. 


Urban Jungle är en av dem och tar sitt avstamp ur organiska växtmaterial, naturligt obehandlade träytor och med en kombination av avskalad elegans sätter denna kulörtrend siktet på gröna oaser tillsammans med en urban enkelhet. Huvudkulörerna går i grönt med lite mer gult i sig i kombination med gråare nyanser och tillsammans med accenter i brunt och orange. Trenden är modern och tidlös på en och samma gång och fokus läggs på vårt behov av återhämtning hemma. Materialvalen här, förutom mycket gröna växter, är rotting, trä, tegel, sten, koppar och glas.


Väggen är målad i kulören Bamboo Leaf 14, fönsternischen i Aloe Green 19 och skateboarden i Tangerine Orange 10 samt knopplisten i Morning Dew 18.


Handla färg från Lycke här.


Inspireras av Lyckes nya färgkarta.Lyckes gröna kulörer
Lycke_Pistachio-Green-12