Proffs
  • Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura
Logga in/Registrera

Meny

proffsmåleri

Vi vill vara den självklara mötesplatsen för dig som proffskund. Vi lovar att vara en långsiktig partner som du kan lita på. Med vårt engagemang, vår gedigna kunskap och vårt högkvalitativa sortiment underlättar vi ditt arbete varje dag. Varmt välkommen till Happy Homes Hässleholm!


Proffsbutiken i Hässleholm


Varmt välkommen till vår proffsbutik! Här bjuder vi alltid på kaffe och dagens tidning.

Som proffskund kan du räkna med att du alltid möts av personal med hög kompetens och en gedigen erfarenhet inom branschen. Hos oss kan du exempelvis få hjälp med att fribryta kulörer om det är så att du inte har en korrekt NCS-kod.Öppettider

Vår proffsbutik har öppet för dig alla vardagar:

Från 06:30 - 18:00.


Utkörning

Vill du ha hjälp med utkörning till din arbetsplats hjälper vi till med detta i mån av tid. 


Brett sortiment

Vi har ett brett sortiment med Beckers som huvudleverantör, men även en hel del proffsprodukter från Jotun. Hos oss hittar du även Väggmaterial och Anza som är två stora favoriter hos proffsen.


Frukost, events och nyheter

Sista fredagen i månaden bjuder vi på en större frukost för dig som proffs. 

Minst 2 gånger om året håller vi proffsluncher, då vi bjuder på lunch och har leverantörer på plats som visar nyheter eller på annat sätt informerar om produkter.


Julbord 2023

I år har vi bestämt oss för att hålla i ett stort julbord för våra hantverkare, på kvällstid som en AW. Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att delta! 


Kontakt


Telefon: 0451-745240

E-mail: hassleholm@happyhomes.se


Adress:

Kristianstadvägen 2

281 33 Hässleholm