• Välkända varumärken
  • Säkra leveranser
  • Betala mot faktura

Trend

Meny

Om butiken

Happy Homes Jönköping fyllde under 2018 hela 100 år som lokal färgbutik i Jönköping! En fantastik resa som började på Storgatan i gamla delarna av staden med att ett antal målarmästare gick ihop för att göra gemensamma inköp. Butiken har bytt läge och finns sedan snart 40 år tillbaka på Herkulesvägen 1B. Under åren har butiken utvecklas till att bli en av Jönköpings största färgbutik med försäljning till både professionella kunder som konsumentkunder.

Butiken ägs sedan 2016 av Stefan Aronsson och har 12 fantastiska medarbetare som dagligen servar alla kunder. Öppet från 06.30 och öppet alla dagar. Försäljningen har också utvecklats till att leverera åt kunder som finns i hela Jönköping län. Butiken Målarnes Färg AB i Happy Homes som är en butikskedjan med 170 butiker i Sverige och Norge. Inom koncern till Jönköping-butiken ingår även Happy Homes i Vaggeryd och Sävsjö. Detta ger er som arbetar även en bit ifrån Jönköping möjlighet till att kunna köpa och får snabba leveranser.

Hos oss hittar ni välkända varumärken som Anza, Alfort, Beckers, Bostik, EcoBoråstapeter, Flex, Hagmans, Jape, Jotun, Midbec, Sigma, Väggmaterial, 3M med flera.


Proffsbutik

I vår Proffsbutik hittar du som proffs ett komplett sortiment med kvalitetsprodukter för professionella hantverkare. Vi erbjuder hög service och tillhanda håller produkter från starka varumärken och leverantörer som exempelvis Anza, Alfort, Beckers, Bostik, EcoBoråstapeter, Flex, Hagmans, Jape, Jotun, Sigma, Väggmaterial, 3M m.fl.

Kom och ta en kaffe i vårt nya café medans du hämtar ut dina varor eller får hjälp av våra duktiga medarbetare. Välkommen!


Miljöarbete

Vi på Happy Homes arbetar kontinuerligt med att minska vår miljöbelastning samt bidra till ett hållbart och förnybart samhälle. För att bidra så säljer i huvudsak miljöanpassade kvalitetsprodukter från välkända producenter med fabriken i Sverige eller vårt närområde.

Inom färg så säljer vi t ex. Beckers som produceras i Nykvarn, Sverige.

Beckers produkter är Svanenmärkta samt rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. Beckers Perfekt Akrylat Plus utsåg av Folksam till Bäst i test!


Sponsring och socialt ansvar

Vi på Happy Homes tycker det är viktigt att ge unga möjlighet till idrott, därför sponsrar vi den lokala idrotten samtidigt som det ger oss en möjlighet att visa vårt varumärke i ett positivt. Vi beslutar inför varje år om vilka lokala idrottsföreningar som vi skall stödja med sponsring och arbetar efter en sponsringspolicy för att säkerställa att vårt bidrag går till barn och ungdomsidrotten på bästa sätt. Vid frågor kontakta butikspersonalen.


Kundklubb

Missa inga erbjudanden – registrera dig i vår kundklubb!
Flera av våra erbjudanden är klubberbjudanden. Registrera dig i vår kundklubb My Happy Home, så går du inte miste om några rabatter! Registrera dig här.


Våra varumärken

Vi på Happy Homes säljer miljöanpassade kvalitetsprodukter från välkända producenter med fabriker i Sverige eller i vårt närområde. Vi säljer bara produkter som både våra proffskunder och kvalitetsmedvetna konsumenten kan använda. Allt för bästa slutresultat.

Tillsammans inom Happy Homes-kedjan gör vi gemensamma inköp som gör att vi kan vi pressa våra inköpspriserna och därmed erbjuda dig som kund attraktiva kvalitetsprodukter till bästa pris. Vi matchar upp alla priser på svenska marknaden och erbjuder dessutom hemleverans för smidig shopping.


Inom färg säljer vi t ex:

Beckers som tillverkas i Nykvarn, Sverige
Demidekk och Lady från Jotun som tillverkas i Norge
Tjæralin som tillverkas i Norge
Sigma som tillverkas i Sverige
Gjøco som tillverkas i Perstorp, Sverige och Norge
Hagmans Färg som tillverkas i Sverige


Inom tapeter säljer vi t ex svensktillverkade tapeter såsom:
Boråstapeter som tillverkas i Borås.
Sandberg som tillverkas i Borås samt Duro som tillverkas i Gävle
Vi har även godbitar från hela världen genom att vi presenterar många kända tapetvarumärken i butiken.


Inom trägolv säljer vi t ex:
Tarkett som tillverkas i Hanaskog, Sverige
Kährs som tillverkas i Nybro, Sverige
Maxwear, Maxwood från Golvabia som tillverkas i Anderstorp, Sverige


Inom spackel och lim säljer vi t ex:
Bostik som tillverkas i Helsingborg, Sverige

Inom rengöringsprodukter säljer vi t ex:
Grönfri från Jape som tillverkas i Hässleholm, Sverige

Inom kakel och klinkers säljer vi t ex:
Dekora
Golvabia
Konradssons Kakel
Kaklet tillverkas främst i Tyskland, Italien, Spanien och Turkiet


Inom badrumsinredning säljer vi t ex:
Temal som tillverkas i Finland
Svedbergs som tillverkas i Dalstorp, Sverige
Björbo Badrum som tillverkas i Björbo, Sverige


Inom invändiga solskydd säljer vi:
Luxaflex som tillverkas i Anderstorp

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer