Trend

Meny

Personalen i Karlskoga
På bild från vänster: Jennifer Hiller, Pia Hageräng, Åke Södergren, Frida Persson & Uno Grandelius.

Vår verksamhet

Hallbergs Färg AB är ett företag med djup lokal förankring. Bolaget bildades redan 1913, och har allt sedan dess utvecklats till en 

marknadsledande leverantör av färg, tapet, golv och kakel. Hallbergs Färg AB tillhör idag den fria färgfackhandelskedjan Happy Homes. 

Även om namnet är nytt så har kedjan faktiskt funnits sedan 1962. Det gör oss till Sveriges äldsta fackhandelskedja inom vårt område, vilket vi är väldigt stolta över.


Hemkänsla för alla

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Och vem du än är, var du än bor ska det vara enkelt för dig att skapa din hemkänsla. 

Därför finns Happy Homes. Hos oss hittar du färg, tapet, golv, kakel och klinker för alla sorters projekt, stora som små och för alla plånböcker. 

Dessutom är vår butik full med kunnig personal som hjälper dig att enkelt lyckas med ditt projekt. Och vill du göra ditt projekt ännu 

smidigare använder du våra tilläggstjänster Färgsättningshjälp och Hushälsa.


Vi har hjälpt människor att skapa sin hemkänsla i över 100 år. Välkommen in till oss för att förvandla ett hem till ditt hem.


Varmt välkommen in till oss på Happy Homes Karlskoga!

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritet- och cookiepolicy.

Läs mer